RADIOSITE Fórum

• Rádió 1

#203389  Szerző: asr27

Sziasztok!
Talán olvassa valaki a Rádio 1-től…
A keszthelyi 99.4-es frekvenciával valami gond van.
Nincs RDS és az autórádió sem áll át más frekvenciàkról a 99.4-re. Szóval a PI kódot sem érzékeli a rádió.
 #203375  Szerző: robert11

A Balatonnál elszólna a 89 5 is sokáig mondtam is annó hogy akik ott hallgatták a Juvit ők megszívták akkor amikor átköltöztek a 103 9re mert ott még a rádió1 is hamar elment.
Velencei tó környékén még szólt valamennyire de már kezdett recsegni ott már átkellett lassan váltani a 101 8ra míg még az volt az r1 frekvencia Fehérváron.
De a music fm is sokáig szólt így a 89 5höz visszatérve én annó azt gondoltam hogy így akkor majd nem kell majd ennyi frekvencia arra felé.
99 8 az melyik is? Melyik város frekvenciája?
Balázsékról meg inkább ne is beszéljünk mert már nagyon elegem van belőlük álandóan fosnak, hánynak, azon hülyéskednek hogy jön vissza a szénsav a kólától nem tudom balázs stílusát annyira soha sem bírtam se a Danubiuszon, se a Classson nem hallgattam ha az r1 nem veszi át őket, nem tudom hol kaptak volna munkát.
Inkább lennének Harsányiék a kukorival ők sokkal emberibbek, és kultúráltabbak voltak. Én így látom.
B Tóth mondta az egyik potcastban hogy nem biztos hogy mindenkinek a reggeli kelés után az őrült poénkokra van szüksége.
Meg nem tudom mennyire van még igény ezekre a reggeli showkra mert a mi generációnk még hallgatja de eljön majd az amikor a fiatalokat már ez nem érdekli majd sokan ugye rádiót se hallgatnak már.
Annó ez elindult a kapucsínóval a Danubiuszon de hát nem hiába emlegetttem a régi nagyokat ők voltak az igazi rádiósok Boros, Bocsi, és Voga professzor.
Balogh Vilit illetően szerdánként van úgy még a plusszon hogy nem ő van hanem Szegedi Mária de igen konzerv lehet mert két helyen nem lehet úgy mint B Tóthnak is voltak konzerv műsorai mikor hallható volt a Sztár fm-en is meg a Gongon is meg Nyerges Iza a rádió.1en és a pécsi rádió1en.
Valaki egyszer elterjesztette hogy ingázik Nyíregyháza és Pécs között. Meg Balogh István Vilmos is amikor még a reggeli sávban volt, akkor azt mondta hogy itt van már a stúdióban Nyerges Iza épp a kávéját kavargatja.
 #203372  Szerző: mlaszlo

A múlt héten néhány napot a Balaton környékén töltöttem, meglepett, hogy a térséget lefedő frekvenciák abszolút nincsenek szinkronban, míg korábban ezzel semmi gond nem volt. Az M7-esen nagyjából a 80-as km-től kezd az autórádió átváltogatni a 89.5/99.8 párosról a 92.6-ra, már rögtön itt furcsa volt, hogy a 92.6-hoz képest a 89.5 le van maradva kb. 2 másodperccel. Fonyód felé haladva nagyjából Balatonszárszó, Balatonföldvár környékén kezd váltogatni a 92.6 és a 101.3 között, azonban ezek sincsenek egyáltalán szinkronban. Ami végképp meglepett, hogy Veszprém felé haladva a 90.6 és a 92.6 sincs szinkronban, itt is a 92.6 előrébb van mint a 90.6, pedig ez a két frekvencia ugyanazt a műsort is adja 100%-ban.
Nem tudom mi történhetett az elmúlt időszakban, de így autóban hallgatva élvezhetetlen a Rádió1, amikor elkezd váltogatni a frekvenciák között a rádió. Balázsékat hallgatva így fél-egész mondatok is kimaradnak a váltogatások miatt a beszédből.
 #203358  Szerző: 007

FM 87,9 gyatya. Torz, lehalt valami. Pedig pont az egyetlen egy értékelhető dolog van most. Balázsék.
 #203351  Szerző: Landsmann

KPLR írta: 2025.05.18. 06:57 Szia, köszi neked is az írásodat.
Csak annyit reagálnék rá, hogy a debreceni fm 95 az most írták ki, meg lesz pályáztatva, de gondolom úgy lesz majd ki mazsolázva hogy úgy nyerje meg, illetve ne kelljen lekapcsolni időben, hanem legkésőbb szeptemberig meglegyen.
Úgyhogy Debrecen szerintem nem fog elesni e téren, vannak olyan ügyesek ebben, meg hát a média tanács is :D
Illetve ha már freki pályázat, kiírták Mosonmagyaróvár fm 100.7 -et, vételkörzet bővítéssel, ha van egy kis eszük akkor Győr vagy Sopron megpályázza és bekapcsolják a hálózatba, nem tartom kizártnak hogy még idén november felé ott is fog szólni, ha megpályázzák persze. ( Gondolom Pápa vagy Komárom nem indul érte mint vétel k bővítés ) és így meg tudják nyerni ha akarják persze. :yeah: ;) Innen is üzenem Attisnak ha olvassa, csapjanak le rá, értékes freki lesz :lool:
Az is kérdés, egyáltalán lesz-e pályázó a frekvenciára. A tavaly kiírt pályázatra is csak egy jelentkező volt, az is visszavonta a pályázatát, noha megnyerte. Hamarosan letelik a határidő és kiderül lesz-e nyertes pályázó.
 #203350  Szerző: KPLR

Szia, köszi neked is az írásodat.
Csak annyit reagálnék rá, hogy a debreceni fm 95 az most írták ki, meg lesz pályáztatva, de gondolom úgy lesz majd ki mazsolázva hogy úgy nyerje meg, illetve ne kelljen lekapcsolni időben, hanem legkésőbb szeptemberig meglegyen.
Úgyhogy Debrecen szerintem nem fog elesni e téren, vannak olyan ügyesek ebben, meg hát a média tanács is :D
Illetve ha már freki pályázat, kiírták Mosonmagyaróvár fm 100.7 -et, vételkörzet bővítéssel, ha van egy kis eszük akkor Győr vagy Sopron megpályázza és bekapcsolják a hálózatba, nem tartom kizártnak hogy még idén november felé ott is fog szólni, ha megpályázzák persze. ( Gondolom Pápa vagy Komárom nem indul érte mint vétel k bővítés ) és így meg tudják nyerni ha akarják persze. :yeah: ;) Innen is üzenem Attisnak ha olvassa, csapjanak le rá, értékes freki lesz :lool:
 #203349  Szerző: Landsmann

robert11 írta: 2025.05.17. 19:51 Sziasztok!
Mihalylovicsnak üzennném hogy ha bevan kapcsolva az af az autórádión, akkor úgy is átfog állni a tiszafüredi frekvenciára így nem kell a 89 5öt hallgatnod.
De ha esetleg nincs bekapcsolva vagy olyan az autórádió amibe még nincs af, akkor meglehet vele próbálkozni szól e vagy sem.
Én akkor már a helyi adást hallgatnám helyi frekvenciát bár inkább azok is akkor érdekesek, amikor helyi adás van.
Esetleg még a reklámo lehetnek érdekesek a helyi sávon kívül de ugyan az minden mint a pestin.
Ha viszel magaddal kis rádiót is, akkor azon is megpróbálhatod befogni a 89 5öt a tó területén.
Ott nem tudom dél előtt ki van a helyi adáskor vagy déltől.
Balázsékról így se úgy se maradsz le ha esetleg őket szeretnéd hallgatni.
jut eszembe: Meddig is lesz még Debrecenben fm95? Ugye olvastam korábban, hogy azt a frekvenciát elveszik majd akkor meg viszont tényleg marad a hajdúsági és amiket még belehet ott fogni.
Mi lesz Keserű Tomival ha még ő a helyi sáv műsorvezetője? Bár ő csak úgy mint Balogh Vili alias Balogh István Vilmos hallható a nagyváradi pluszfm-en is.
A poén benne hogy a nyíregyin 14 óra előtt ér véget a helyi adás akkor köszön le Vili, és szintén akkor ér véget a plusszon Keserű Tomi adása is bár ott ugye már 15 óra fele van ezt onnan tudom mert Vili mindig úgy mondja valahogy hogy 15 óra múlt vagy 3 után vagyunk valami ilyesmi lényeg hogy a 3 benne van így onnan gondolom hogy lehet egy kis időeltolódás.
Nekem még van debreceni streamom is de akkor hamarosan törölhetem is ha elhallgat a frekvencia.
De arra is kíváncsi lennék mi lesz Pincés Marcsival, meg a többi hír bemondóval akik ott hallhatóak. Dobó Veronika vagy pontosan nem tudom Dobó valaki is mond be híreket.
Párszor reggelente is bekapcsoltam online.
Mindig elhangzik hogy az időjárást, a Gulyás tüzép támogatta meg a közlekedési híreknél a dkv Debrecent említik meg.
Ott volt ilyen először hogy ebédet lehetett nyerni kiszállítással délben amit Pesten is elkezdtek nem olyan rég ahol bbemondta Bogi hogy nyerjen ebédet munkahelyén kiszállítással. Meg a szülinapi és névnapi köszöntő.
Kicsit utána néztem. A Plusz FM-en Hétköznap 15-19 óráig vezet műsort Vili. De az akkor tuti felvételről megy, mert Debrecenben délután kívánságműsort vezet, az pedig élőben megy. Viszont vnem minden nap. Most arra nem emlékszek mely napon vagy napokon, de csütörtökön biztos nem, mert akkor Szombati Szilvi vezeti a műsort.
 #203348  Szerző: Landsmann

robert11 írta: 2025.05.17. 19:51 Sziasztok!
Mihalylovicsnak üzennném hogy ha bevan kapcsolva az af az autórádión, akkor úgy is átfog állni a tiszafüredi frekvenciára így nem kell a 89 5öt hallgatnod.
De ha esetleg nincs bekapcsolva vagy olyan az autórádió amibe még nincs af, akkor meglehet vele próbálkozni szól e vagy sem.
Én akkor már a helyi adást hallgatnám helyi frekvenciát bár inkább azok is akkor érdekesek, amikor helyi adás van.
Esetleg még a reklámo lehetnek érdekesek a helyi sávon kívül de ugyan az minden mint a pestin.
Ha viszel magaddal kis rádiót is, akkor azon is megpróbálhatod befogni a 89 5öt a tó területén.
jut eszembe: Meddig is lesz még Debrecenben fm95? Ugye olvastam korábban, hogy azt a frekvenciát elveszik majd akkor meg viszont tényleg marad a hajdúsági és amiket még belehet ott fogni.
Mi lesz Keserű Tomival ha még ő a helyi sáv műsorvezetője? Bár ő csak úgy mint Balogh Vili alias Balogh István Vilmos hallható a nagyváradi pluszfm-en is.
A poén benne hogy a nyíregyin 14 óra előtt ér véget a helyi adás akkor köszön le Vili, és szintén akkor ér véget a plusszon Keserű Tomi adása is bár ott ugye már 15 óra fele van ezt onnan tudom mert Vili mindig úgy mondja valahogy hogy 15 óra múlt vagy 3 után vagyunk valami ilyesmi lényeg hogy a 3 benne van így onnan gondolom hogy lehet egy kis időeltolódás.
Nekem még van debreceni streamom is de akkor hamarosan törölhetem is ha elhallgat a frekvencia.
De arra is kíváncsi lennék mi lesz Pincés Marcsival, meg a többi hír bemondóval akik ott hallhatóak. Dobó Veronika vagy pontosan nem tudom Dobó valaki is mond be híreket.
Mindig elhangzik hogy az időjárást, a Gulyás tüzép támogatta meg a közlekedési híreknél a dkv Debrecent említik meg.
Ott volt ilyen először hogy ebédet lehetett nyerni kiszállítással délben amit Pesten is elkezdtek nem olyan rég ahol bbemondta Bogi hogy nyerjen ebédet munkahelyén kiszállítással. Meg a szülinapi és névnapi köszöntő.
Vili délutánonként a debreceni Best FM-en is szokott kívánságműsort vezetni.
 #203347  Szerző: robert11

Sziasztok!
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 1021