RADIOSITE Fórum

• Retro Rádió

#203489  Szerző: shadoe

007 írta: 2025.07.29. 11:22 Ennyire fos rádiót, mint ez... ennyi erővel a Rock FM adhatna minellit meg shakirát, mert nem kell a rádió nevének követni azt amit sugall. A dankón mehetne metál, a Kossuthon techno, a Petőfin meg örülnék ha zene lenne nem ilyen szarok, mint most. A fidesz szépen kinyírta ezt a piacot. Mióta leuralták és kizárólag a sajátjuk szól minden frekvencián, így megszűnt a verseny egymás között a hallgatókért. Már csak ebből a szempontból is értelmes lenne egy kormányváltás. A Retro rádiót simán újrakalibrálnám és DAB+-on indítanék 80-90-00 évekre tematizált csatornákat, az FM pedig egy sokkal több beszélgetős-vegyes zenés közös pont lehetne. A Petőfit természetesen a hazai zenekarok és a népszerű indie-alter zenekarok felvonultatasára pozicionálnám át. A Rádió 1 simán maradhatna az ami most, de 5 évnél régebbi dalok go a Best FM-re, Az új zenék alatt pedig nem 10 dalt fednék le, hanem sávosan több ország listáit keresztezve, így egy feszes, fiatalos Rádió lehetne legalább 30%-os magyar aránnyal és minelli helyett sok nemzetközi zenével. A Best FM szerintem szintén piacképes lenne DAB+-on országosan. A helyi rádiókat pedig szintén újra kéne pozicionálni helyi radiókká, mert ezek nem azok. Jó, tudom hogy katyvasznak tűnik, de csak ötletelek a kormányváltás utáni időszakra. :yes:
Én ezt simán megvenném, ahogy leírtad. Illetve gyakorlatilag már minden változás jó lenne, csak NE ez legyen, ami most.
Tanulság a rádiós piac totális kinyírásáról: ha paprikáskrumpli van paprikáskrumplival az én 365 napjára, csak azért, mert az magyar, abból ez lesz. Eméssze ezt meg az, aki akarja. Én biztos nem tekergetek teljesen hiába az FM-en. Egyelőre.
 #203488  Szerző: 007

Ennyire fos rádiót, mint ez... ennyi erővel a Rock FM adhatna minellit meg shakirát, mert nem kell a rádió nevének követni azt amit sugall. A dankón mehetne metál, a Kossuthon techno, a Petőfin meg örülnék ha zene lenne nem ilyen szarok, mint most. A fidesz szépen kinyírta ezt a piacot. Mióta leuralták és kizárólag a sajátjuk szól minden frekvencián, így megszűnt a verseny egymás között a hallgatókért. Már csak ebből a szempontból is értelmes lenne egy kormányváltás. A Retro rádiót simán újrakalibrálnám és DAB+-on indítanék 80-90-00 évekre tematizált csatornákat, az FM pedig egy sokkal több beszélgetős-vegyes zenés közös pont lehetne. A Petőfit természetesen a hazai zenekarok és a népszerű indie-alter zenekarok felvonultatasára pozicionálnám át. A Rádió 1 simán maradhatna az ami most, de 5 évnél régebbi dalok go a Best FM-re, Az új zenék alatt pedig nem 10 dalt fednék le, hanem sávosan több ország listáit keresztezve, így egy feszes, fiatalos Rádió lehetne legalább 30%-os magyar aránnyal és minelli helyett sok nemzetközi zenével. A Best FM szerintem szintén piacképes lenne DAB+-on országosan. A helyi rádiókat pedig szintén újra kéne pozicionálni helyi radiókká, mert ezek nem azok. Jó, tudom hogy katyvasznak tűnik, de csak ötletelek a kormányváltás utáni időszakra. :yes:
 #203474  Szerző: Ábel14

knoskamatee írta: 2025.07.24. 15:40
Ábel14 írta:John Legend- All of Me (Tiësto Remix)??? Ennek a Tiszttartónak a maradék esze is teljesen elment?
Soft AC a format Titusz óta, úgyhogy belefér.
Nem a formátummal van baj, hanem azzal, hogy Retro néven fut. Döntsék már el mit akarnak.. Egyszer Abba, aztán Tiësto. Ez így elég rossz, katyvasz az egész. A műsorvezetők többször mesélnek retro emlékeikről egy-egy dalhoz, aztán meg utána jön egy Lady Gaga. Nem tudom, nekem ez így sehogysem jön össze. A logó is még az, ami volt az induláskor, amikor még Beatles ment meg Omega.
 #203467  Szerző: knoskamatee

Kovi02 írta: 2025.07.24. 13:12
Ábel14 írta: 2025.07.24. 11:23 John Legend- All of Me (Tiësto Remix)??? Ennek a Tiszttartónak a maradék esze is teljesen elment?
Elvileg a mai nap lement még Danaps-Bailando is, 2024-ből :)
magyarzene arány. muszáj teljesíteni, hogy a hazai dalok X%-ka fiatalabb legyen öt évnél. meg az Abaházi presszó is tele van premierrel.

(még mindig rossz húzásnak tartom, hogy Retro néven indult el ezen a hálózaton ilyen kvóták mellett)
 #203466  Szerző: knoskamatee

Ábel14 írta:John Legend- All of Me (Tiësto Remix)??? Ennek a Tiszttartónak a maradék esze is teljesen elment?
Soft AC a format Titusz óta, úgyhogy belefér.
 #203464  Szerző: Kovi02

Ábel14 írta: 2025.07.24. 11:23 John Legend- All of Me (Tiësto Remix)??? Ennek a Tiszttartónak a maradék esze is teljesen elment?
Elvileg a mai nap lement még Danaps-Bailando is, 2024-ből :)
 #203462  Szerző: Ábel14

John Legend- All of Me (Tiësto Remix)??? Ennek a Tiszttartónak a maradék esze is teljesen elment?
 #203166  Szerző: Milán88

Kovi02 írta: 2025.03.03. 23:33
Milán88 írta: 2025.03.03. 20:04 Karlovits Zsolt bejelentkezett, a fórumra! :yes: Gondoltam hogy szólok.
egyszerre 3 topicban?
Igen, direkt csináltam, ja és bocs ha kicsit idegesítő vagyok.
 #203165  Szerző: Kovi02

Milán88 írta: 2025.03.03. 20:04 Karlovits Zsolt bejelentkezett, a fórumra! :yes: Gondoltam hogy szólok.
egyszerre 3 topicban?
 #203155  Szerző: Milán88

Karlovits Zsolt bejelentkezett, a fórumra! :yes: Gondoltam hogy szólok.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 213