Rickykeee23 írta: ↑Tegnap, 14:55 Mivel én is a 101,7-et hallgatom, így azt gondolom, hogy azért drágább ott a hírdetés, mert sokkal nagyobb a lefedettség. Nem tudom, hogy jelenleg hogyan működik az R1-nél a reklám, de pár éve reklámoztunk az R1-en. Akkor megkérdezték, hogy a pécsi és villányiban, vagy a mohácsi és komlóiban szeretnénk, hogy játsszák. Tehát sokkal kevesebb emberhez jut el mintha a Besten játszanák. (Konkrétan akkor egész Baranya és még a környező megyék szélei)Én a debrecenit hallgatom. Nekem nagyon bejön. Ráadásul az infók is hasznosak lehetnek számomra, mert sokat járok Debrecenbe. Korábban csak online tudtam fogni, de időt nem kímélve azért bő fél év alatt csak összehoztam egy satbilt rádiós vételt jó minőségben. Egyébként a debrecenin sincs sok reklám, viszont nagy a hallgatottsága. https://debreceninap.hu/helyi/2025/04/2 ... eELFCZ0B_w
Amúgy én sem értem, hogy hogyan tud megélni. Ahogyan mondod, alig-alig lehet reklámokkal találkozni.
Illetve nem igazán találkozok olyannal aki a Bestet hallgatja. Vegetál. Kérdés, hogy mennyire van minuszban.
Én azt adnám, ha a debreceni lenne a központi. Fényévekkel jobb mint ez az összetákolt hálózat.
Vevő: Panasonic CQ-RDP383N
Antenna: Iskra FM-50F, Vertikális polarizáció, irányszög: 33°
Antenna: Iskra FM-50F, Vertikális polarizáció, irányszög: 33°