RADIOSITE Fórum

• Best FM

#203542  Szerző: Landsmann

Rickykeee23 írta: Tegnap, 14:55 Mivel én is a 101,7-et hallgatom, így azt gondolom, hogy azért drágább ott a hírdetés, mert sokkal nagyobb a lefedettség. Nem tudom, hogy jelenleg hogyan működik az R1-nél a reklám, de pár éve reklámoztunk az R1-en. Akkor megkérdezték, hogy a pécsi és villányiban, vagy a mohácsi és komlóiban szeretnénk, hogy játsszák. Tehát sokkal kevesebb emberhez jut el mintha a Besten játszanák. (Konkrétan akkor egész Baranya és még a környező megyék szélei)

Amúgy én sem értem, hogy hogyan tud megélni. Ahogyan mondod, alig-alig lehet reklámokkal találkozni.
Illetve nem igazán találkozok olyannal aki a Bestet hallgatja. Vegetál. Kérdés, hogy mennyire van minuszban.
Én azt adnám, ha a debreceni lenne a központi. Fényévekkel jobb mint ez az összetákolt hálózat.
Én a debrecenit hallgatom. Nekem nagyon bejön. Ráadásul az infók is hasznosak lehetnek számomra, mert sokat járok Debrecenbe. Korábban csak online tudtam fogni, de időt nem kímélve azért bő fél év alatt csak összehoztam egy satbilt rádiós vételt jó minőségben. Egyébként a debrecenin sincs sok reklám, viszont nagy a hallgatottsága. https://debreceninap.hu/helyi/2025/04/2 ... eELFCZ0B_w
 #203541  Szerző: adamka

Rickykeee23 írta: Tegnap, 14:55 Mivel én is a 101,7-et hallgatom, így azt gondolom, hogy azért drágább ott a hírdetés, mert sokkal nagyobb a lefedettség.
Teljesen jogos, erre nem gondoltam. Mondjuk hiába nagyobb a vételkörzet, ha nem hallgatja senki... :D :troll:
 #203540  Szerző: Rickykeee23

Mivel én is a 101,7-et hallgatom, így azt gondolom, hogy azért drágább ott a hírdetés, mert sokkal nagyobb a lefedettség. Nem tudom, hogy jelenleg hogyan működik az R1-nél a reklám, de pár éve reklámoztunk az R1-en. Akkor megkérdezték, hogy a pécsi és villányiban, vagy a mohácsi és komlóiban szeretnénk, hogy játsszák. Tehát sokkal kevesebb emberhez jut el mintha a Besten játszanák. (Konkrétan akkor egész Baranya és még a környező megyék szélei)

Amúgy én sem értem, hogy hogyan tud megélni. Ahogyan mondod, alig-alig lehet reklámokkal találkozni.
Illetve nem igazán találkozok olyannal aki a Bestet hallgatja. Vegetál. Kérdés, hogy mennyire van minuszban.
Én azt adnám, ha a debreceni lenne a központi. Fényévekkel jobb mint ez az összetákolt hálózat.
 #203539  Szerző: adamka

Sziasztok!

Nem értek a pénzügyekhez, de ez a rádió rentábilis? A legutóbbi budapesti halgatottságmérés szerint nem sikerült a TOP 10-be bekerülni (https://nmhh.hu/cikk/254033/Budapesti_e ... ilisjunius), tehát elvileg Pesten napi 24 ezren sem hallgatják a rádiót. Ezek mellett én, mint pécsi, nem igazán szoktam hallani reklámot (csak programajánlót), általában kitöltőzene megy. Megnéztem a reklámtarifát, és drágább a Besten hirdetni itt Pécsett, mint az R1-en (amit egyáltalán nem értek, hiszen a Pécsi R1-et 29 ezer fő hallgatja elvileg napota, a Bestet pedig nem hiszem hogy sokan - https://nmhh.hu/cikk/254126/Megyei_jogu ... I_negyedev) Máshol mennyi a reklám? Fent tudja magát így tartani a rádió, vagy szerintetek csak teszik bele a pénzt?
 #203159  Szerző: bazsa20

Sziasztok
Valahogy nem tudok azonosulni ennek a rádiónak a zene arculatával. Azt hirdeti hogy a 90-es és 2000-es évek legjobb zenéi. De egyáltalán nem azokat hallom vissza.
 #203154  Szerző: Milán88

Karlovits Zsolt bejelentkezett, a fórumra! :yes: Gondoltam hogy szólok.
 #203152  Szerző: Landsmann

Milán88 írta: 2025.03.02. 12:58
Landsmann írta: 2025.03.01. 19:09 Csak meglehetősen pontatlan lefedettségi térképet találtam. Abban nem nagyon bízok.
Hol találtad azt a lefedettségi térképet? :)
fmscan.org oldalon. Elég kacifántosan lehet eljutni addig, de itt a térkép.
http://foldi.istvan.fuzestv.hu/bfmt.jpg
Kép
 #203151  Szerző: Milán88

Landsmann írta: 2025.03.01. 19:09 Csak meglehetősen pontatlan lefedettségi térképet találtam. Abban nem nagyon bízok.
Hol találtad azt a lefedettségi térképet? :)
 #203149  Szerző: Landsmann

Van valakinek tapasztalata, hogy a szolnoki 102,4 és a pesti 99,5 freki "összeér" az M4-en? Illetve a szolnoki freki keleti irányba meddig nyúlik el? Az M4-en Karcagig elér? Csak meglehetősen pontatlan lefedettségi térképet találtam. Abban nem nagyon bízok.
 #203060  Szerző: logoervin

Milán88 írta:
Buszosgabika írta: 2025.01.19. 21:38
Milán88 írta: 2025.01.18. 19:41

Részletesebben? Lehetne? :) :D
Honapokig 10 zene ment folyamatosan
Most mar itt is a kozponti adas megy
Amúgy amikor elindult a bajai 94,3 akkor, a központi adás ment rajta vagy nem? :D
Abban 3 hónapban nagyrészt központi, a helyi sávban meg a Győrből szerkesztett "helyi" adás. Egyébként amíg az a 10-15 zene ment majd 1 évig, addig a neten rendesen ment a bajai adás.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 77