Mindeközben a PTY még mindig oldies music,ami röhejes. Úgy 5 éve át kellett volna írni popra.
bazsa20 írta: ↑2025.08.22. 05:16 SziasztokEgyetértek.
Őszintén le írom hogy már egyáltalán nem hallgatok semmilyen rádió adót itt Budapesten mert egyszerűen semelyik sem szórakoztat. Viszont ettől függetlenül olvasom a fórumot és néha kicsit bele hallgatok az adásban. A Retro Rádió, mióta oda kerültek Bocsiék azóta van tönkre vágva a csatorna zeneileg. Persze nem azt mondom hogy ők a hibásak. Retro rádióra rá férne egy zenei arculat változás. Vissza kellene térni úgy mond a gyökereihez. Ha ismét a 60,70,80 évek slágereit játszanának akkor még pluszban egy egyedi hangzásuk is lenne ki tűnne országos rádióként is a többiek közül! Persze ez sem lenne jó mert amikor tényleg ez volt a zenei irányzat akkor pár embernek ez sem tetszett! Ami meg most van, az sem jó. Akkor kérdem én hogy mi a jó? Mindegy is szerintem csak gondoltam le írom a véleményem!
Egyrészt, én sem hallgatom évek óta az országos hulladékokat, de pár éve a Retrot még hallgattam. Ha nem is tökéletes, de sokkal jobb volt, a mélypont kezdetét számíthatjuk onnan, amikor jöttek Bochkorék vagy amikor távozott Klamancsek, mindegy is.
És nemcsak zeneileg gondolom, hogy jobb volt, de valahogy emberibbnek és őszintébbnek is hatott, mint a mostani műanyagrádió.
Nézetem szerint talán nem annak kéne retro rádiót csinálnia, aki nem ért a valóban retro korszakhoz (értsd: a retro az nem egyenlő recurrent!), és a 90-es évek rádiózását erőlteti. Ez ugyanis már idejétmúlt egy mostani trendi rádióhoz, viszont még kellőképpen égő és gáz, és legfőképpen nem elég, én nem megfelelő, sőt nem hiteles (!) egy normális retro zenéken alapuló rádió összerakásához.
Tömören, jól belebarmoltak néhány évvel ezelőtt, ahogy a többi rádióba is, és ezért undorodunk sokan az FM-en elhelyezkedő kanálisoktól, szinte kivétel nélkül. Jogosan.