RADIOSITE Fórum

• Rádió 1

#203583  Szerző: Milán88

zenefalo írta: 2025.09.09. 18:59 Hihetetlen! A mostszol.hu adatait látva a mostani Top 500 több dala is bekerült a rotációba! Változás?! :o
https://discord.gg/SPtR9qsn :) :D
 #203582  Szerző: zenefalo

Hihetetlen! A mostszol.hu adatait látva a mostani Top 500 több dala is bekerült a rotációba! Változás?! :o
 #203577  Szerző: Laci95

ismét Büntetés a Rádió 1 ismét Balázsék forrás nmhh 12. 462/2025. A Radio Plus Kft. által üzemeltetett Budapest 89,5
MHz + Tatabánya 102,5 MHz + Székesfehérvár 99,8 MHz +
Gyöngyös 101,7 MHz körzeti vételkörzetű, kereskedelmi
jellegű, RÁDIÓ 1 állandó megnevezésű lineáris rádiós
médiaszolgáltatáson 2025. május 6-án 06:00 és 10:00 óra
között sugárzott „Balázsék” című műsorszám hatósági
ellenőrzése [az Smtv. 17. § (1)-(2) bekezdéseiben foglalt
rendelkezések érvényesülésének vizsgálata és az Smtv. 14. §
(1) bekezdésében foglalt rendelkezés vélelmezett
megsértése]
 #203573  Szerző: adika4444

robert11 írta: 2025.09.07. 12:46 Na nem küldte el pedig bejelentkeztem.
Nekem tetszik a top500 bár azt hittem a baby don't heartme az is listás dal de éppen a kitöltő ment akkor mikor hallottam meg a lotterit is hallottam na az se nyerte el annyira a tetszésem mert sokat hallottam már.
De a többi az jó volt Avichi egyik zenéje, vavasombrita na az musicos sláger is volt annó nem csak az r1en volt menő volt Ellie Gouldin egyik nagy slágere is ahol ezt énekli hogy the calling calling oo calling calling oo Troy felkomfja itt is jó lett volna pár slágernél vagy ha monduk leadták volna the pussy-cat dols jay hallját is na annál is milyen jó lett volna pussycat dolstól is csak egy kettőt ragad ki az r1 pedig sok zenéje volt régi időkben is.
Erre most is inkább a varjú hesegető zenéjüket adják le amibe van i will survive meg mindenféle elem ami feldolgozás na én mondjuk azt is kihagytam volna most bár már rég hallottuk, így lehet bekerül a rotációba az is.
Ilyenkor mindig úgy tűnik hogy lesz újulás de majd meglátjuk mert most a top500 előtti időszak is azt mutatta.
Én wisin és yandel algo the gustati című dalára szoktam szavazni de már rég nemszavaztam mert úgy se adják le meg Jason Deluro breadingjére amit még annó 12ben a leg utolsó 103 9es top500 idején leadtak.
Milei Cirusnak is volt akkor egy jó zenéje.
Mostani top500ra visszatérve azt az Ellie slágert is a pécsin meg a pont1en adták annó amit említettem hú meg jó volt Trevi mccoly és Tayo Cruz nagy slágere azt még Kylieval is énekelte de itt az r1en mindig a Treviset adták le.
Sara mccloud he does'nt love you de jó is volt 2007ben bár ahogy a roxin adták az neke sokkal jobban bejött de az r1es változat sem volt rossz visszahozta a fiatalságom bár még most sem vagyok idős, de akkor még 18 19 éves voltam mikor ezek a slágerek mentek.
Volt egy Tiesto is még Attis sávjában pénteken na szóval sok jó zene volt de azért egy kettőt ki is hagytam volna egész nap nem tudom hallgatni de azért sok zenét meghallgattam a listából.
Érdekes hogy a retro egyszer csinált top1000et de az óta sem pedig az akkor még a tarisznya sávjába is bele esett és ha most lenne, tuti jó slágerek kerülnének be és esetleg most is bele nyúlhatna a tarisznya sávjába.
Tay Cruz zene amit említettem az is még a 103 9es időszakban volt menő Horváth Péter és Dévényi D idejében mennyit felkonferálták ezt a dalt annó!
Ha jól emlékszem, a top1000 már nem fért bele egy hétvégébe, így emlékeim szerint azt valami négynapos ünnep alkalmával adták. Bár rég volt már, lehet, rosszul emlékszem.

Most mikor adják a Top500-at? Arra emlékszem, hogy régen, mikor még követtem, akkor pénteken 14:00--20:00, szombat-vasárnap 08:00-20:00 közt ment, aztán valamikor 2016--17 körül pénteken már délben kezdték, sőt valamikor Balázsék után közvetlen, illetve mint ha egy időben hétvégén is 6-tól ment volna. Pedig a zenék hossza az utóbbi időben csak csökkent, ellenben a reklámokéval... :)
 #203572  Szerző: robert11

Na nem küldte el pedig bejelentkeztem.
Nekem tetszik a top500 bár azt hittem a baby don't heartme az is listás dal de éppen a kitöltő ment akkor mikor hallottam meg a lotterit is hallottam na az se nyerte el annyira a tetszésem mert sokat hallottam már.
De a többi az jó volt Avichi egyik zenéje, vavasombrita na az musicos sláger is volt annó nem csak az r1en volt menő volt Ellie Gouldin egyik nagy slágere is ahol ezt énekli hogy the calling calling oo calling calling oo Troy felkomfja itt is jó lett volna pár slágernél vagy ha monduk leadták volna the pussy-cat dols jay hallját is na annál is milyen jó lett volna pussycat dolstól is csak egy kettőt ragad ki az r1 pedig sok zenéje volt régi időkben is.
Erre most is inkább a varjú hesegető zenéjüket adják le amibe van i will survive meg mindenféle elem ami feldolgozás na én mondjuk azt is kihagytam volna most bár már rég hallottuk, így lehet bekerül a rotációba az is.
Ilyenkor mindig úgy tűnik hogy lesz újulás de majd meglátjuk mert most a top500 előtti időszak is azt mutatta.
Én wisin és yandel algo the gustati című dalára szoktam szavazni de már rég nemszavaztam mert úgy se adják le meg Jason Deluro breadingjére amit még annó 12ben a leg utolsó 103 9es top500 idején leadtak.
Milei Cirusnak is volt akkor egy jó zenéje.
Mostani top500ra visszatérve azt az Ellie slágert is a pécsin meg a pont1en adták annó amit említettem hú meg jó volt Trevi mccoly és Tayo Cruz nagy slágere azt még Kylieval is énekelte de itt az r1en mindig a Treviset adták le.
Sara mccloud he does'nt love you de jó is volt 2007ben bár ahogy a roxin adták az neke sokkal jobban bejött de az r1es változat sem volt rossz visszahozta a fiatalságom bár még most sem vagyok idős, de akkor még 18 19 éves voltam mikor ezek a slágerek mentek.
Volt egy Tiesto is még Attis sávjában pénteken na szóval sok jó zene volt de azért egy kettőt ki is hagytam volna egész nap nem tudom hallgatni de azért sok zenét meghallgattam a listából.
Érdekes hogy a retro egyszer csinált top1000et de az óta sem pedig az akkor még a tarisznya sávjába is bele esett és ha most lenne, tuti jó slágerek kerülnének be és esetleg most is bele nyúlhatna a tarisznya sávjába.
Tay Cruz zene amit említettem az is még a 103 9es időszakban volt menő Horváth Péter és Dévényi D idejében mennyit felkonferálták ezt a dalt annó!
 #203571  Szerző: Milán88

adam1400 írta: 2025.09.04. 20:41
Milán88 írta: 2025.09.04. 15:06
kondalyuk írta: 2025.09.04. 12:13

Pedig pont így promózzák, hogy az elmúlt 20 év legnagyobb zenéit keresik. Így én félek, hogy ez is hasonló lesz és nem új zenék tekintetében lesz változatos.
https://discord.gg/SPtR9qsn
Csatlakozz! :) :shock:
Móváron is R1 lesz?
Szerintem igen! :) :D
 #203569  Szerző: adam1400

Milán88 írta: 2025.09.04. 15:06
kondalyuk írta: 2025.09.04. 12:13
shadoe írta: 2025.09.03. 20:19 [...]
A Top 500-zal kapcsolatban én is bizakodó vagyok, főleg, hogy a legutolsó rém gyatra volt, gyakorlatilag ránk öntötték a 20 éves Jennifer Lopez, Nelly Furtado, Beyoncé, Rihanna, Katy Perry és Lady GaGa slágereket. Remélem, ilyen végre nem lesz, ill. valahogy előre érzem is ezt.
Pedig pont így promózzák, hogy az elmúlt 20 év legnagyobb zenéit keresik. Így én félek, hogy ez is hasonló lesz és nem új zenék tekintetében lesz változatos.
https://discord.gg/SPtR9qsn
Csatlakozz! :) :shock:
Móváron is R1 lesz?
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 1029