RADIOSITE Fórum

• Rádió 1

#203633  Szerző: Landsmann

robert11 írta: Tegnap, 20:30 Nos én már kifejtettem a véleményem mit gondolok Balázsékról szóval ezt nem is részletezném.
Magyar rádióból már rég kivágták őket mint macskát ... de ha az r1 ezt betudja nyelni, akkor egészségére.
Magukkal a reggelishowwkal kapcsolatban is kifejtetem akkor véleményem mikor Bazsiékat kritizáltam tényleg nem tudom van e még ezeknek jövője vagy van e még rá igény mert ahogy B Tóth is mondta az egy falat kenyér című potcastban, nem biztos hogy mindenki arra akar kelni hogy az idétlenkedést és a hülye poénokat hallgassa hisz szerintem olykor olykor amiket mondanak, azon csak ők tudnak nevetni de a hallgatók nem.
Ők igen jól elvihorásznak elkacarásznak a mikrofon előtt mint ha nem is tudom hol lennének. Mostanában legalább is ezeket figyeltem meg d eén nem vettem le a poént nem értettem hogy az amin ők nagyokat nevedgélnek, abba mi a poén.
A gusztustalankodásukról nem is beszélve amit akkor szintén említettem.
Balázsék csak akkor jók, ha éppen van egy olyan érdekes téma, ami tényleg felkeltheti az emberek figyelmét mint pl ha mondjuk felhívják Keletit a mesterséges inteligencia fejlődésévle kapcsolatban hisz mindig tud újat mondani vagy ha egy nemes ügy mellé állnak a műsorvezetők na ezt én is támogatom de amúgy már rég kihullottak volna ha az r1 nem veszi őket át úgy jártak volna mint Bocsiék akik a Neo megszűnése után évekig csak tengődtek Bocsi kapott helyet a musicon neki szerencséje volt 14ben. Vagy mikor 12ben egy hétre helyet kaptak és szólhatott a bumeráng.
Na mindegy.
Kíváncsi lennék mi lenne akkor velük ha nem lenne r1 lenne e olyan rádió aki ugyan így átvenné őket.
Rákóczy ugye elmondta a beköltözve Hajdú Péterrel című potcastban, hogy ő úgy látja hogy ebben még 4 5 év van több nincs. Meg Vadon távozásakor nekik is megfordult a fejükben hogy esetleg abba hagyják ha nem találnak maguk mellé olyan társat, akivel együtt tudnák vezetni a műsort.
Lehet jobban jártak volna a műsor megszűnésével, csak akkor nem lett volna utánapótlás.
Kit tudtak volna betenni reggeli műsorra?
Mondjuk én visszahoztam és vissza is hoznám Harsányiékat harsányi, Levi, Happy Endre, és Hudák Anita na meg Peller Mariant a Kukorival.
Most Endre is a rock rádióban rock fm-en van sokra megy vele.
Vagy Balog Espers Ákost ha esetleg valaki nem vállalná ő is becsatlakozhatna a műsorba.
Ti mit gondoltok erről?
Részemről nem favorizálom az ilyen reggeli pofázós műsorokat. Az ember készülődik iskolába, munkahelyre, nem feltétlenül van minden pillanatban ott lenni a rádió mellett, hogy mindent halljon. Ha meg lemarad egy beszélgetés elejéről, végéről, akkor meg nem ér semmit az egész.
 #203632  Szerző: robert11

Nos én már kifejtettem a véleményem mit gondolok Balázsékról szóval ezt nem is részletezném.
Magyar rádióból már rég kivágták őket mint macskát ... de ha az r1 ezt betudja nyelni, akkor egészségére.
Magukkal a reggelishowwkal kapcsolatban is kifejtetem akkor véleményem mikor Bazsiékat kritizáltam tényleg nem tudom van e még ezeknek jövője vagy van e még rá igény mert ahogy B Tóth is mondta az egy falat kenyér című potcastban, nem biztos hogy mindenki arra akar kelni hogy az idétlenkedést és a hülye poénokat hallgassa hisz szerintem olykor olykor amiket mondanak, azon csak ők tudnak nevetni de a hallgatók nem.
Ők igen jól elvihorásznak elkacarásznak a mikrofon előtt mint ha nem is tudom hol lennének. Mostanában legalább is ezeket figyeltem meg d eén nem vettem le a poént nem értettem hogy az amin ők nagyokat nevedgélnek, abba mi a poén.
A gusztustalankodásukról nem is beszélve amit akkor szintén említettem.
Balázsék csak akkor jók, ha éppen van egy olyan érdekes téma, ami tényleg felkeltheti az emberek figyelmét mint pl ha mondjuk felhívják Keletit a mesterséges inteligencia fejlődésévle kapcsolatban hisz mindig tud újat mondani vagy ha egy nemes ügy mellé állnak a műsorvezetők na ezt én is támogatom de amúgy már rég kihullottak volna ha az r1 nem veszi őket át úgy jártak volna mint Bocsiék akik a Neo megszűnése után évekig csak tengődtek Bocsi kapott helyet a musicon neki szerencséje volt 14ben. Vagy mikor 12ben egy hétre helyet kaptak és szólhatott a bumeráng.
Na mindegy.
Kíváncsi lennék mi lenne akkor velük ha nem lenne r1 lenne e olyan rádió aki ugyan így átvenné őket.
Rákóczy ugye elmondta a beköltözve Hajdú Péterrel című potcastban, hogy ő úgy látja hogy ebben még 4 5 év van több nincs. Meg Vadon távozásakor nekik is megfordult a fejükben hogy esetleg abba hagyják ha nem találnak maguk mellé olyan társat, akivel együtt tudnák vezetni a műsort.
Lehet jobban jártak volna a műsor megszűnésével, csak akkor nem lett volna utánapótlás.
Kit tudtak volna betenni reggeli műsorra?
Mondjuk én visszahoztam és vissza is hoznám Harsányiékat harsányi, Levi, Happy Endre, és Hudák Anita na meg Peller Mariant a Kukorival.
Most Endre is a rock rádióban rock fm-en van sokra megy vele.
Vagy Balog Espers Ákost ha esetleg valaki nem vállalná ő is becsatlakozhatna a műsorba.
Ti mit gondoltok erről?
 #203608  Szerző: Landsmann

Laci95 írta: 2025.09.16. 09:43 11. 474/2025. A Radio Plus Kft. által üzemeltetett Budapest 89,5
MHz + Tatabánya 102,5 MHz + Székesfehérvár 99,8 MHz +
Gyöngyös 101,7 MHz körzeti vételkörzetű, kereskedelmi
jellegű, RÁDIÓ 1 állandó megnevezésű lineáris rádiós
médiaszolgáltatáson 2025. február 4-én 06:00 és 10:00 óra
között sugárzott „Balázsék” című műsorszám hatósági
ellenőrzése [az Smtv. 14. § (1) bekezdésében foglalt
rendelkezés megsértése] – előzmény: 406/2025. számú
előterjesztés újabb Büntetés a Rádió1-nek ismét Balázsék Miatt
Ezekkel a büntetésekkel nem fognak semmit elérni. Talán a hathatós büntetés az lehetne, ha x időre a műsorsugárzást megtiltanák. Mint ahogy annak idején az RTL Klub és a Tv2 esetén is volt. Volt amikor főműsoridőben a büntetés mértékétől függően 30, 60, 90 percre vagy még hosszabb időre fel kellett függeszteniük a sugárzást. Na de azt is tudjuk, hogy ez az egész büntetősdi is csak színjáték.
 #203607  Szerző: Landsmann

Ennyi szabályszegés után minden normális helyen már régen visszavonták volna a rádió engedélyét.
 #203606  Szerző: Laci95

11. 474/2025. A Radio Plus Kft. által üzemeltetett Budapest 89,5
MHz + Tatabánya 102,5 MHz + Székesfehérvár 99,8 MHz +
Gyöngyös 101,7 MHz körzeti vételkörzetű, kereskedelmi
jellegű, RÁDIÓ 1 állandó megnevezésű lineáris rádiós
médiaszolgáltatáson 2025. február 4-én 06:00 és 10:00 óra
között sugárzott „Balázsék” című műsorszám hatósági
ellenőrzése [az Smtv. 14. § (1) bekezdésében foglalt
rendelkezés megsértése] – előzmény: 406/2025. számú
előterjesztés újabb Büntetés a Rádió1-nek ismét Balázsék Miatt
 #203604  Szerző: Adam

adamka írta: 2025.09.12. 16:31 más: Szigetvárra (103,1) és Ajkára (89,8) is írtak ki a mai napon pályázatot új kereskedelmi frekikre. Vajon ezek is R1-ek lesznek?
Ajkára nagyon kellene a freki, elég nagy lyuk van Tapolca-Ajka-Pápa háromszögben. Talán ez az egy rész, ahol az egész dunántúlon nincs lefedettség jelenleg.
És szigetvár környékére is jól jön.
 #203603  Szerző: adamka

Milán88 írta: 2025.09.13. 10:50
adamka írta: 2025.09.13. 06:41
shadoe írta: 2025.09.12. 21:16

Nagyon be van ragadva nekik a lemez, mert ugyanazt a kamu playlistet jelzik mára is. Köze nem volt ezeknek a számoknak a mai kívánságműsorhoz.
Van ám baj rendesen, myonlineradio szerint (ami látjuk hogy az app számkijelzésével megegyezik), Szeptember 10-e óta a mindennap ugyanazok a dalok mentek, ugyanabban az időpontban, az egész nap.. (igazi változatosság :troll: ) Csak azt nem értem, ez nem tűnik fel senkinek?
Tényleg ugyanazok a zenék mentek minden nap adásban? :o
Nem nem, csak az online dalcímkijelzés akadt meg 10-e óta.
 #203602  Szerző: Milán88

adamka írta: 2025.09.13. 06:41
adamka írta: 2025.09.12. 16:31

Az R1 app is ezeket a zenéket írta, tehát a központban csúszhatott el valami nagyon.

Nagyon be van ragadva nekik a lemez, mert ugyanazt a kamu playlistet jelzik mára is. Köze nem volt ezeknek a számoknak a mai kívánságműsorhoz.
Van ám baj rendesen, myonlineradio szerint (ami látjuk hogy az app számkijelzésével megegyezik), Szeptember 10-e óta a mindennap ugyanazok a dalok mentek, ugyanabban az időpontban, az egész nap.. (igazi változatosság :troll: ) Csak azt nem értem, ez nem tűnik fel senkinek?
Tényleg ugyanazok a zenék mentek minden nap adásban? :o
 #203601  Szerző: adamka

Az R1 app is ezeket a zenéket írta, tehát a központban csúszhatott el valami nagyon.

#203600  Szerző: Milán88

Egyébként kísérteties egybeesés, de azok a recurrent zenék, amiket egy hete hiányoltam, szinte kivétel nélkül mennek hétfőtől a rádió1-en. Mintha olvasnák a hozzászólásokat, pedig ez nyilvánvaló képtelenség.
Minden rákfenéje ellenére, valamelyest hallgatóbb lett.
Az új app első hibája nemde?! :D
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 1029