elég csalódás volt a mai.fekete.feher játék, nem volt fair a jatekossal szemben.
Sziasztok!
Bár ez nagyon nem az r1hez tartozik, de én még is megemlíteném ugye biztos hallottatok róla ti is hogy elhunyt Komjáthy György rádiós műsorvezető.
Szerintem nagyon ikonikus műsorvezető volt én is nagyon szerettem a Danubiuszon őt hallgatni de tudom hogy ég ezen kívül a Petőfin is volt számos jó műsora.
A hangja még most is cseng a fülemben ahogyan megszólalt. Volt aki azt írta a facebookon, hogy ő nem csak egy bemondó volt hát valóban nem azt kell hogy mondjam hogy igaza volt az illetőnek.
Cseke, Komjáthy, és B Tóth ugye őket neveztem mindig a leg nagyobb rádiósoknak hát közülük már csak B Tóth maradt és ugye már ő is jóval 70en felül van ahoz képest még jól bírja magát sokat diszkózik, haknizik stb ritka az ilyen.
Szó ami szó, Gyuri bácsi mindannyiunknak nagyon hiányozni fog legalább is nekem biztosan de szép kort élt meg és ez a lényeg sokan már a 70et 80at alá írnák ha arról lenne szó és sokan meg sem érik sajnos még ezeket a korokat sem.
Facebookon a hét folyamán nagyon sokan megemlítették őt mindannyian írtak róla pár gondolatot ebből kiindulva sokan szerették, sokan felnéztek rá.