RADIOSITE Fórum

• Rádió 1

#204090  Szerző: robert11

Sziasztok!
Minden fórumozónak kellemes karácsonyi ünnepeket!
Na olvasva az eddigi bejegyzéseket, ez minden évben így van ilyenkor decemberben ontják a rádiók a jól megszokott karácsonyi slágereket nekem most Ava Max karácsonyia nagyon tetszik nagyon betalált.
Míg sokaknak a last crismestől borsódzik a hátuk, addig nekem Mariah Carey all i want four crismesétől nem tudom valahogy megundorodtam már ettől a slágertől olyan sokat hallom még az Ehr-n is nagyon sokat adják nap közben is nem csak a slágerlistákon.
Ott ugye sok slágerlista van ahol szintén elhangzanak a különféle karácsonyi slágerek.
Még szegény Cris Rea driving home four cristmese is minden évben megosztom a facebookomon is annyira tetszik kb az a kategória mint a Wham last cristmese nincs olyan rádió amelyik ne adná ezeket a számokat bár mondjuk Mariah Carey előbb említett slágere is ebbe a kategóriába tartozik.
Azt mondják 94 óta csendül fel mindig az óta hallhatjuk a zenét míg a Wham slágere 82 84 óta pörög sok elméletet hallottam már arról mikor csendült fel először de kb a 80as évek elejére vezethető vissza.
Criss Rea slágere 86os legalább is a youtubeon azt írja amit találtam.
Januárra úgy is lecsengenek ezek akkor már az EHR slágerlistáin is még egy kettő hallható aztán szép lassan elhagyják őket.
 #204088  Szerző: bazsa20

Sziasztok
A karácsonyi dalokról csak annyit hogy már eléggé digitális világba élünk és nem kötelező rádiót hallgatni. Csomó más lehetőség van zene hallgatásra. Egyébként pedig egy évben ezen a néhány napon igazán el lehet viselni a karácsonyi dalokat! Ha nem megy ne hallgassatok rádiót. Én már évek óta nem hallgatok rádiót! Minek??
 #204086  Szerző: shadoe

Valahol jobb is. Rém idegesítő, ahogy évről-évre az összes rádiót elárasztják ezek a gyenge minőségű, dögunalmas, csöpögős förtelmek, és már az ünnepek előtt 3-4 héttel vérnyognak, és szorítják ki a többi jó zenét a playlistről.
Egy kezemen meg tudom számolni, hány jó, értékes és hallgatható karácsonyi popslágert ismerek, de azokat se szeretem óránként a különböző rádiókban felcsendülve élvezni.
Az őrület kb. ilyenkorra általában ott csúcsosodik ki, amikor a Billboard kotyvaléklistáján újra az első helyre kerül az All I Want For Christmas Is You, alatta szorosan a Last Christmas-szel, és újabban már az európai rádiós lista se kivétel ez alól.
Ilyenkor nagyon várom a januárt.
 #204085  Szerző: Snake005

Idén érdekes módon nincsenek karácsonyi dalok (Rúzsa Magdi borzalmán kívül).
 #204083  Szerző: frekivadasz

Milán88 írta: 2025.12.22. 10:36
007 írta: 2025.12.22. 06:56 Már mondták, szól a 100.7 Mosonmagyaróváron.
Mikor?
2025.12.14 13:55-kor.
 #204082  Szerző: Milán88

007 írta: 2025.12.22. 06:56 Már mondták, szól a 100.7 Mosonmagyaróváron.
Mikor?
 #204081  Szerző: 007

Már mondták, szól a 100.7 Mosonmagyaróváron.
 #204079  Szerző: KPLR

Sziasztok!
Ami a Rádió 1 Mosonmagyaróvári frekijét illeti, álítólag már szól, de se a Rádió 1 központi Facebook oldalán nincs róla szó, se az Attis nem mondta be, de a saját helyi facebook oldaluk szerint már szól rajta az adás.
A freki térképen amin meg lehet nézni hogy szól-e ott is még át van húzva. Most akkor szerintetek mi az igazság? Elfelejtették frissíteni az adatbázist és nem szóltak az embereknek? Máskor mikor elindul egy új freki azonnal szólnak még Balázsék is reggel meg az Attis napközben.

Attis, ha látod amit írok , kérlek válaszolj rá, mi az igazság? Miért nem szóltatok az embereknek a social médiában meg az éteren keresztül hogy szól? A Rádió 1 hivatalos weboldalán sincs kiírva a frekik között az új freki meg a rendes facebook oldalon se volt kiírva, meg be sem mondtátok. :oops: :hit: :|
 #204075  Szerző: KPLR

Szia, tudod mi az érdekes? sehol nem hallottam ma az élő adásban, hogy a mai nappal szólunk egy újabb városban a rádió 1 , semmit nem mondtak róla se Balázsék reggel se az Attis napközben, holott már szól elvileg helyben a freki. Ez hogy lehet, máskor már rég be szokták mondani reggel Balázsék hogy gyerekek mától szólunk egy újabb városban. Ehhez képest semmi hír, sőt még a facebook-oldalukon se volt semmi hír hogy elindultunk a mai nappal vagy ilyesmi. Vagy lehet holnapra tartogatják a hír bejelentését.
:yeah: :lool: :mellow:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 1035