RADIOSITE Fórum

• Petőfi Rádió

#204292  Szerző: knoskamatee

kondalyuk írta:Mindeközben tegnap 360°-os fordulat történt a zenei kínálatban... ez gyors volt. :lool:
jó lesz az csak 180°- nak is. ;)

a dalok súlyozása továbbra is egy szar, annyira katyvaszban úszik a clock.

kezd egyre több szabikeyz szám is megjelenni, STAiR-es srácok is sűrübben mennek, L.A. Suziéktól nem csak a Rókatáncot nyomják orrba-szájba és még toldyuusos(!) srácok is kaptak helyett, végül laurie. heavy rotaionbe került nagyon helyesen.

úgyhogy nyomassák a fiatal feltörekvőket ezerrel! ez lett volna eddig is a feladat.
az örökzöldek meg mehetnének egy átalakított Dankóra, ha már az a másik országos magyarzenei rádió. az operettek meg mehetnek a Bartókra is akár, nóta meg elég annyi, ami a Kossuthon (is) megy szvsz.
 #204290  Szerző: kondalyuk

Mindeközben tegnap 360°-os fordulat történt a zenei kínálatban... ez gyors volt. :lool:
 #204289  Szerző: knoskamatee

kenezkolos írta: 2026.04.18. 21:37 Téves! Kitti egyáltalán nem dolgozik már a cégnél, így a TV-ben sincs.
knoskamatee írta: 2026.04.18. 18:28 csak, hogy nyoma maradjon, Korcsog Laura váltotta Király Kittit hétvégi 6-12-es sávban.
(március 7 óta van így.)
Király Kitti továbbra is maradt az A38-on, de inkább a Petőfi TV-n látható.
köszi a pontosítást! 🙏
 #204288  Szerző: kenezkolos

Rebroadcaster írta: Tegnap, 17:29
kondalyuk írta: 2026.01.31. 21:57 Kenéz Kolos egy időre elhagyja a fedélzetet.

Forrás
HírFm-en hallottam ma, mint hírszerkesztőt, olvasni.
Minőségi váltás,.... :D :lool:
Szemfüles! Nem szerkesztek híreket, csak hírolvasó vagyok néhány helyi blokkban. Mint beugrós. Amíg külföldön tartózkodom, ezt tudom jelenleg home office-ból csinálni, ennyi az oka. :) A hollandom nem túl erős, addig marad ez. :D
 #204283  Szerző: kenezkolos

Téves! Kitti egyáltalán nem dolgozik már a cégnél, így a TV-ben sincs.
knoskamatee írta: 2026.04.18. 18:28 csak, hogy nyoma maradjon, Korcsog Laura váltotta Király Kittit hétvégi 6-12-es sávban.
(március 7 óta van így.)
 #204282  Szerző: knoskamatee

csak, hogy nyoma maradjon, Korcsog Laura váltotta Király Kittit hétvégi 6-12-es sávban.
(március 7 óta van így.)
 #204278  Szerző: kondalyuk

tényleg így van, Carson Coma, Dzsúdló, Majka is újra megjelent, mintha mi se történt volna...elképesztő.
 #204276  Szerző: knoskamatee

okéoké ezek a dolgok, gondolom már hamarabb lelehettek dealelve, meg annyira nap előadója Muri Enikő, hogy 6:18-kor ment tőle egy szám, azt annyi.

az elmúlt órában felfigyeltem, hogy valaki "belepiszkált" volna a rotációba, így a 15 órás hírek előtt. sorrendben: Telehold, Carson Coma, imago mundi és Szabikeyz...
hát öhm, nem ez szokott lenni a jellemző. most átpörgettem a mai nap playlistjét és jaa...

közülük Carson Coma 2025 júliusa óta egyáltalán nem szólt, a többi mostanság bukkant fel.

és a szokásos napi 5x Ákosból ma csak 2x volt és Beatrice 1 alkalommal.

most már csak az IKO-t kell kiszervezni azt csááááá... legalábbis első lépésben.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 630