Sziasztok, most én is kifejtem amit gondolok erről a rádióról meg magáról a magyar rádiózásról, már ami bekövetkezhet akár rövid időn belül:
Én nagy rádió 1 fan vagyok, már amióta újra elindult. Mert valljuk be őszintén, az ország bizonyos részein nincs más alternatíva, hacsak nem az internetes rádiót hallgatsz. Én nem szeretnem se a Retyót se a Pempőfit, hogy miért azt nem írom le, megtartom magamnak.
De ami a Rádió 1 illeti: Lehetne a rotáció a 2006-2020 tartó zenékkel telepakolni, mert az lenne az igazi Rádió1 , meg hetente az összes új zenét betenni a rotációba, legalább 1 évre, minimum.
Ezeket a mixeket meg jó lenne elfelejteni, sima zene kellene, mix meg csak hétvégén 2-3 órában! DiscoShit. Antonio, Metzker Viki, Willcox, Jauri. Ők maradjanak, a többi meg mehet a süllyesztőbe, főleg a másik két csaj, meg Cooky, és a nyálas kis selyem fiúcskák! Borzasztóak, de mivel nincs más alternatíva az éterbe, így a semminél jobb.....
Lehetne kultúr óra, este főleg hétköznap, vagy olyan műsor mint a retrón az Abaházi műsora, mert kellene és elférne, vagy olyan mint a Music Fm-en volt, délutáni Roadshow, 2 ember és mix, járva az országot.
Balázsék pedig szintén elmehetnének már nyugdíjba, kellene egy friss-üde-fiatalítás a reggeli műsorra!
És elég lenne 3 órában, 7-10 ig,
A hétvégi Top 50- az nem kell, az is mehet a süllyesztőbe, helyette legyen egy műsor sáv, a Kiss Mártival mint régen, és kész, vagy akármelyik női műsorvezetővel.
A helyi blokkok, szintén mehetne a süllyesztőbe, meg lehetne oldani.
A hírek meg reklámok, szigorúan csak óránként, 3 percben mehetnének!
Györke Attis maradhat, de csak hétköznap, a Kiss Mártiból kell több, meg egy új női műsorvezető, A Király Tomi is maradhat, de csak hétvégén. Éjjel lehetne 1 állandó aki minden nap éjjel 1 től reggelig van, például a Harsányi Levente, vagy Balogh Vili, ( meg lehetne oldani ).
Én úgy látom, hogy a Retro kap még 1-1,5 évet, de a Rádió 1 és a Best FM az záros időn belül el fog köszönni, mert túl sokba kerül a fenttartásuk, főleg balázsék miatt a rádió 1
A Retro talán még egy évet kihúz, aztán ha lesz új médiatörvény és országos pályázatok, meg új helyi frekik akkor így is úgy is végük lett volna.
Én amondó vagyok, hogy kell egy új országos rádió, ezekkel az általam sorolt paraméterekkel.
És, ez pedig lehetne az Oxygén Music rádió, az tökéletesen megérdemelné, és lefedné ezt a hiányt és pontot tenne erre a 16 év elbaltázott média helyzetre.