RADIOSITE Fórum

• Kossuth Rádió

#204436  Szerző: 007

Na, a krónikából lett kornyika. :lool: :lool: :lool: :lool:
 #204435  Szerző: egon2

Lehet a Petőfi se lesz csak zenei rádió?
 #204434  Szerző: Snake005

A telex szerint legalább augusztus 15-ig ez lesz, ebből arra következtetek, hogy mindenkit kirúgtak, és idő kell, hogy Kerényi összeszedje az új stábot és kitalálja az új műsorstruktúrát. Rövid hírblokkok elvileg pár napon belül már lesznek a rádiókban.

Az M1 ma este újraindul filmekkel, remélem, soha többé nem is lesz belőle hírcsatorna, az internet korában semmi szükség ilyenre.
 #204432  Szerző: knoskamatee

így lőtték le: https://youtu.be/4X8MNH-TSsI
most a Bartóknak megugrott egy picit a hallgatottsága. 🥹
 #204431  Szerző: Snake005

Ma délután 4-től szünetel a közmédiás hírszolgáltatás, az M1 elsötétült, a Kossuth helyén jelenleg a Bartók tüköradása szól.
 #204429  Szerző: altermanus

Ezt én sem értem, de azért azt hozzá kell tenni hogy ideiglenesen lesz ott, legalábbis remélem, de én még mindig tartok attól, hogy most a tisza részéről megy majd a nephülyítes.
 #204425  Szerző: Snake005

Úgy néz ki, Kerényi György visszatér. Felőlem áradjon a szavak ereje, mert az a korszak méltóbb volt egy 100 éves rádióhoz, mint amit az elmúlt években láttunk, de mintha korábban az lett volna a szöveg a kormánypárt részéről, hogy a múlt embereinek nincs visszaút.
 #204381  Szerző: Promenád

altermanus írta: 2026.04.15. 01:38 En azt mondom egész hallgatható műsora lett ennek a rádiónak.
Én még mindig úgy vagyok vele, hogy felesleges hallgatni, főleg középhullámon.
 #204271  Szerző: altermanus

En azt mondom egész hallgatható műsora lett ennek a rádiónak.
 #203310  Szerző: Promenád

007 írta: 2025.04.11. 05:31
djlacee írta: Kérlek, a nyílt politizálást vigyétek át a Politika topikba.

https://forum.radiosite.hu/viewtopic.php?f=15&t=650
Akkor az összes rádiót is tegyük át oda. :ayfkm:
Szerintem is. Kikerülhetetlen, amikor a politika minden médium hétköznapi működésébe bele szól.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 168