RADIOSITE Fórum

• Petőfi Rádió

#20536  Szerző: sztyepan

LewyDee írta:Tök jó ez a fórum, még jó hogy nem reprezentatív:)

Kitaláljátok melyik rádiókat utáljátok. És egymást spannoljátok. Gratula! :-)
Elfogytak az érveid? :lol:
 #20534  Szerző: LewyDee

Tök jó ez a fórum, még jó hogy nem reprezentatív:)

Kitaláljátok melyik rádiókat utáljátok. És egymást spannoljátok. Gratula! :-)
 #20523  Szerző: LuciFerko

mg írta:igen, a caféval szemben ez így különösen tisztességtelen volt, ne felejtsük el persze, hogy Csillag János meg Izil az EstFM-ből távoztak vagy távolítódtak el, akörül, amikor azt cafésították, így valószínűleg nem fáj ez nekik különösebben, viszont ha azt vesszük, hogy az EstFM egy dögös, úttörő adó volt, a cafésítás meg egy kicsit ennek a kiheréléséről szólt, akkor rohadtul kisstílű, hogy egy még heréltebb adóval tettek be a cafénak...

közben rájöttem, hogy én igazából az EstFM-es dögösséget vártam vissza, de ezt elintézték annyival, hogy Don Air Besame Muchoja volt az első szám...
A régi szép idők.. Mocsok Miki, HRZS, Kónuszék, 3 Pestőr...
 #20522  Szerző: mg

igen, a caféval szemben ez így különösen tisztességtelen volt, ne felejtsük el persze, hogy Csillag János meg Izil az EstFM-ből távoztak vagy távolítódtak el, akörül, amikor azt cafésították, így valószínűleg nem fáj ez nekik különösebben, viszont ha azt vesszük, hogy az EstFM egy dögös, úttörő adó volt, a cafésítás meg egy kicsit ennek a kiheréléséről szólt, akkor rohadtul kisstílű, hogy egy még heréltebb adóval tettek be a cafénak...

közben rájöttem, hogy én igazából az EstFM-es dögösséget vártam vissza, de ezt elintézték annyival, hogy Don Air Besame Muchoja volt az első szám...
 #20509  Szerző: LuciFerko

[nézzetek társalgót] :lol:
 #20504  Szerző: Attis

Visszaolvastam, amiket írtatok. Pro kontra elhangzott sok minden. De!
Ugye most a Petőfi a Rádió Café-hoz nagyon hasonló zenei stílussal állt elő. A hallgatottsági felmérésekből kiindulva, ezzel a Radio Café eléggé padlót fogott.
De ha mondjuk a Petőfi előjön egy olyan műsorstruktúrával, mint pl. a Sláger? És ezek szerint megteheti. Sőt, amíg a ker. rádiókon a szerződésük szerint megszabott közszolgálati műsorarány is meg kell jelenjen, addig közszolgálati MR2 akár éjjel-nappal csak zenélgethet. Ejnye-bejnye.
 #20460  Szerző: Chriss

Elsőfokú ítéletében hatályon kívül helyezte szerdán a Fővárosi Bíróság azt a médiahatósági határozatot, amely szerint nem felel meg a közszolgálatiság követelményeinek az MR2-Petőfi műsorszolgáltatása.

http://www.kreativ.hu/cikk.php?nl=3004& ... &aai=0&s=0

pont az elnök beszél a "törvények és a józan ész győzelméről", aki mást sem csinál, mint jogi kiskapukat és hézagokat keres és azon ügyeskedik, hogy a Petőfi által előidézett törvénytelen rakás szart a két másik adóval kompenzálja???
pont egy ilyen ember meri ezt nyilatkozni???
 #20458  Szerző: Chriss

az átalakulásra és az új arculat kommunikálására "csak" 400 millió Forintot (!!!) sikerült eltapsolni, melynek következtében a Petőfi felugrott országosan 14%-ra, majd fél év alatt visszahanyatlott 7%-ra...

ehhez képest megyeszékhelyi kerrádióknak jó, ha évi 50 milla a bevétele!

a Magyar Rádióban a tömeges elbocsájtások után most akkora épületről és férőhelyekről beszélünk, hogy 1 munkatársra kb 40 m2 jut!

állami milliárdokból (adófizetők pénzéből) fenntartott hallgathatatlan szar, szakmai hányadék, hozzá nem értés és dilettantizmus! Ez az MR2 - Petőfi Rádió! (a Kossuth meg a Bartók sem jobb, a Kossuth-ból ugye látványosan országos hírrádiót akartak szervezni, de csak Bp-en még az Info is elveri... :o )

A Petőfi mérhetetlen pazarlásához csak még egy adat:
ehhez a műsorpolitikához bármilyen Jazzler, Double DJ vagy Fornax DCM, estleg 5 évvel ezelőtti 2 ablakos Nautilus is megtenné, nekik Dalet Plus kellett milliókért...

minek?
mihez?
mire?
 #20454  Szerző: sztyepan

Ja és még valami, ez már egy újabb negatívum lesz:

http://nol.hu/kult/petofi_radio__91_szazalek_zene

Ezek hülyének néznek mindent és mindenkit! 91%? Na peeersze... ezek beleszámolták a reklámblokkokat meg a rap-et is. :D

79.2 helyett 67% a külföldi?
Csak úgy szólok, kedves Csillag Úr, hogy az ORTT nem fogadja el magyar zenének a magyar előadók külföldi nyelven énekelt dalait. Ezzel én sem értek egyet, de a szabály az szabály, tudja?! :gülü:

Majd egyszer csak betelik a pohár és MINDENKI szarik majd a Médiatörvényre és a szabályokra, köszönhetően Önöknek. Erre már vannak is példák, csak hogy egyet említsek: Gold FM. Elindított szégyenletes módon az MR egy olyan folyamatot, hogy a szabályokat figyelmen kívül kell hagyni és kiskapukat kell keresni... meglesz az eredménye. Persze a legfontosabb a 40 misi prémium. :wailing:
 #20451  Szerző: nyikolaj

Azért szar a rádio,mert szar zenéket játszik.Most komolyan!Ki szereti az underground stilust?!20 emberből talán 1.Feláll a szőr a hátamon amikor meghallom azokat a hülye ritmusokat.Tehát még1x! Az underground nem mérvadó stilus.Ez egy rétegrádio,aminek semmi keresni valója nincs az orsszágos éterben.Ok!Legyen egy ilyen rádio is,de máshol.Kábelen,interneten,műholdon...stb. Úgy mint a Jazz rádio, vagy az Oldies és még sorolhatnám.Hallgassa ott az aki akarja.
  • 1
  • 603
  • 604
  • 605
  • 606
  • 607
  • 627