RADIOSITE Fórum

• Petőfi Rádió

#20551  Szerző: LuciFerko

mondjuk belegondolva ebben a feszült politikai időszakban a régi estfm-nek is nekiestek volna szerintem.
 #20550  Szerző: LuciFerko

Zolee(ractive) írta:Ja, és az EstFM nekem is nagyon tetszett, visszasírom, de nem tudnám elképzelni országos közszolgálati adónak nevezve azt a stílust, az tényleg rétegrádiózás volt. Meg egyes műsorok ellen adták volna befelé a panaszokat hétről hétre sértődött emberek tömegei, szóval még több probléma lett volna vele.
Pedig nagyon jó lenne :D Akinek meg nem tetszik az sz*rjon sünt...
 #20547  Szerző: Zolee(ractive)

Ja, és az EstFM nekem is nagyon tetszett, visszasírom, de nem tudnám elképzelni országos közszolgálati adónak nevezve azt a stílust, az tényleg rétegrádiózás volt. Meg egyes műsorok ellen adták volna befelé a panaszokat hétről hétre sértődött emberek tömegei, szóval még több probléma lett volna vele.
 #20546  Szerző: LuciFerko

nekem a sportműsorok hiányoznak, de azok nagyon...
 #20545  Szerző: Zolee(ractive)

Tény, hogy nagyon nem jó az MR2 így, ahogy van, de akik ennyire háborognak ellene, azok számára vissza kellene állítani pár hétre a régit.
Folk-óra - Népdalok, magyarnóták, cigánynóták; Verkli - Kedvenc slágereink a kuplétól az operettig; Apró-cseprő; Jó ebédhez szól a nóta; Szép, szebb... - A külső harmóniáról; Vízállásjelentés; Óhajok hídja - Műsor azokról, akik adnak illetve kapnak a Szalmaszál című adásunk közvetítésével.; Kedvenceink kedvencei - Aki válogat: Poór Péter táncdalénekes;

Csak pár műsorcím... Hány fiatalt is ért el ez az egyébként hivatalosan fiatalokat megszólító műsorstruktúra?
Hozzáteszem: nekem sem tetszik ez, ami most van, de azért tüntetni csak ne menjünk már ki ellene... Ahhoz képest, ami korábban volt, még mindig jónak nevezhető. Persze ez a szubjektív véleményem, nem kell velem egyet érteni. :)
 #20542  Szerző: mg

LewyDee írta:
sztyepan írta:
LewyDee írta:Tök jó ez a fórum, még jó hogy nem reprezentatív:)

Kitaláljátok melyik rádiókat utáljátok. És egymást spannoljátok. Gratula! :-)
Elfogytak az érveid? :lol:
Frászt!

Az időmet inkább jobb dolgokra fordítom aminek van is értelme minthogy elvakult felspannolt népzzel vitatkozzak itt.
mi csak odatesszük a petőfit az elbaszott m6-os, a négyes metró és a kőröshegyi völgyhíd mellé, merthogy a mi pénzünk :)
 #20541  Szerző: LewyDee

sztyepan írta:

Frászt!

Az időmet inkább jobb dolgokra fordítom aminek van is értelme minthogy elvakult felspannolt népzzel vitatkozzak itt.
 #20536  Szerző: sztyepan

#20534  Szerző: LewyDee

Tök jó ez a fórum, még jó hogy nem reprezentatív:)

#20523  Szerző: LuciFerko

mg írta:igen, a caféval szemben ez így különösen tisztességtelen volt, ne felejtsük el persze, hogy Csillag János meg Izil az EstFM-ből távoztak vagy távolítódtak el, akörül, amikor azt cafésították, így valószínűleg nem fáj ez nekik különösebben, viszont ha azt vesszük, hogy az EstFM egy dögös, úttörő adó volt, a cafésítás meg egy kicsit ennek a kiheréléséről szólt, akkor rohadtul kisstílű, hogy egy még heréltebb adóval tettek be a cafénak...

közben rájöttem, hogy én igazából az EstFM-es dögösséget vártam vissza, de ezt elintézték annyival, hogy Don Air Besame Muchoja volt az első szám...
A régi szép idők.. Mocsok Miki, HRZS, Kónuszék, 3 Pestőr...
  • 1
  • 600
  • 601
  • 602
  • 603
  • 604
  • 625