RADIOSITE Fórum

• Petőfi Rádió

#21015  Szerző: MrBrightside

Horváth Gergely szerintem is nagyon jó. Nem kell leragadni Boros&Bochkor-nál. Most is vannak tehetségek, csak sajnos ebben a mostani MR2-ben nem tudnak kibontakozni. Élő műsorokat!
 #21014  Szerző: orrhang

egyetértek. nem tudom én mennyire számítok fiatalnak a 27 évemmel, de engem elvesztettek, mint hallgatót, mert mióta megváltozott azóta próbálom kerülni.
 #21012  Szerző: LuciFerko

Mindenesetre nekem hiányzik a régi Petőfi... A délelőtti műsor nagyon jó útitárs volt pl...
 #21010  Szerző: SzD

Én nem tudom felfogni azt, ami pl. az MR2-nél is van. Attól lesz valaki (jó) rádiós, hogy eltudja mondani, hogy mi a játékkérdés, milyen zene jön, mennyi az idő, és hogy reklám, vagy hírek következnek (...vagy még ennyit se?!) :unott: Ezért, hogy egy órában -meghatározott- dolgokról beszélnek 3-4 percet összesen, én nem fizetnék semmit. Ennek ellenére nagyon jól meglehet élni ebből a "rádiózásból".

Mivel még "csak" 17 éves vagyok, ezért a régebbi rádiósokról nem tudok nyilatkozni, de nagyon úgy érzem, hogy ez a szakma felhígul(t).
 #21005  Szerző: mg

személyiségek épp akadnának, csak hol bontakozzanak ki...
de kapásból a Horváth Gergely is sokkal többre hivatott
 #20992  Szerző: Chriss

live írta:
MrBrightside írta:Ez a BBC-nél tökéletesen működik, mi viszont még fényévekre vagyunk tőle.
Csak hát az sok pííízbe kerül...
az MR állami milliárdokból gazdálkodik, maximális a pénzherdálás és a pazarlás!!!
egyik nagy rádiónak sincs akkora költségvetése, mint a MR-nak! ebből csak a Petőfi kb 7%-os országos hallgatottságon áll! kár beléjük, mert ennyi pénzből akár rádiót is lehetne csinálni... (tudással, tehetséggel, hozzáértéssel... értem ez alatt, hogy egy hírolvasó tudjon olvasni, egy műsorvezető tudjon beszélni 2-3 percet is, ha kell, mert ettől lesz szakember és nem egy ócska favágó vagyis tucat droid, akit bármikor cserélnek egy másik arctalan balfaszra - bocsánat - ilyen se íze, se bűze emberekre... azért van abban valami riasztó, hogy rádiósok közül max a Boros-Bochkor páros ismert, simán elférnének ebben az országban rádiós személyiségek Kossuth-Petőfi, vidéki megyeszékhely szinten is!!! miért nincsenek???)
 #20960  Szerző: mg

live írta:
MrBrightside írta:Ez a BBC-nél tökéletesen működik, mi viszont még fényévekre vagyunk tőle.
amit például az MR6 stúdiók kiskirályságainak felszámolásából, illetve a jelenlegi épületek eladásából és kisebb, modernebb stúdiók létesítéséből lehetne fedezni
 #20959  Szerző: live

#20957  Szerző: mg

MrBrightside írta:A RadioCafé egyébként az ország legjobb közszolgálati rádiója jelenleg.
teszi mindezt kereskedelmiként :)
egyébként amit mondasz... én pusztán zenei rádió üzemeltetését nem az államtól várom, legalábbis nem olyan körülmények közt, hogy a szűk frekvenciakészletből a legjobb országos hálózatot áldozza erre. DABon új adónak, úgy oké. A régi Petőfiben az nem volt rossz, hogy életmód-sport-szórakoztatás vonalon mozgott, ez most hiányzik az éterből, ezt a három vonalat tovább lehetett volna vinni fiatalítással, lazasággal is. Sok pénzbe meg nem azért került a régi, mert élő műsorvezetés volt, hanem mert rengeteg volt a külső helyszíni riport, a hetiegyórás műsorvezető, az ilyen-olyan bedolgozó munkatárs, anyámkínja...
 #20954  Szerző: MrBrightside

Radiocafé-féle műsorokat meg megintcsak nem szeretnék az MR2-re, mert ha már az a szlogen, hogy nagyon zene, akkor ott nem autós meg sportműsort akarok hallani. A kettőt szerintem külön kell választani. De erre a DAB korszak előtt már nemigen kerül sor, és félek hogy utána sem. A RadioCafé egyébként az ország legjobb közszolgálati rádiója jelenleg.
  • 1
  • 597
  • 598
  • 599
  • 600
  • 601
  • 627