Ha egy kereskedelmi rádió (vagy akár egy Petőfi) tehetségeket alkalmaz, és hagyja őket kibontakozni is, azok előbb-utóbb népszerűek lesznek a hallgatók körében. Ezek a műsorvezetők aztán erre hivatkozva netán több pénzt is szeretnének kapni a munkájukért. Ekkor vagy ki kell nekik ezt fizetni, vagy lelépnek más rádióhoz, ahol megkapják, és szarba kerül az adott rádió, hogy hogyan is pótolja őket. Egyszerűbb ezt megelőzni, ha a műsorvezetők csereszabatosak.
nyilván nem ebbe a topic-ba szántam, csak benne volt az előző gondolatsorban!
a BB párost meg azért említettem, mert ők vannak úgy sztárolva, mint igazi rádiósok és rajtuk kívül senki ebben az országban! pont azt írtam, hogy ekkora pénzből eltartott állami rádióban nincsenek radio personality-k, csak szürke egerek, míg régen a bemondók is ismert embereknek számítottak, mert tudtak a Kossuth-on híreket olvasni (de hogy!!!) vagy az állami televízióban műsort ismertetni! tökéletesen beszéltek, volt megjelenésük, orgánumuk stb! ott is volt 1-2 gyenge, de nem ez volt a jellemző, hanem a TUDÁS!!!
manapság minden szar fontosabb, mint a tudás!
és igazatok van, amikor azt írjátok, xy többre lenne képes, de nem lehet vagy sosem derül ki, mert nem hagyják, nem kell sehova, stb...