RADIOSITE Fórum

• Sláger Rádió

#21936  Szerző: hdshouter

mlaszlo írta:
LuciFerko írta:anyám észre sem vette hogy szarul szól szóval...
mi vagyunk csak ennyire finnyásak :S
Úgy tűnik sokan tényleg nem veszik észre ezt a borzalmas minőséget. Egyik ismerősöm a Slágert szokta hallgatni autóban, mondom neki hogy nem zavarja-e, hogy ilyen borzalmasan szól vasárnap óta a Sláger. Erre kérdezi, hogy miért mi a baj vele, Ő nem vett észre semmit :oops:
Erre csak a magunkfajta "vájtfülűek" figyelnek fel. Tőlük akár mehetne a középhullámon is a Sláger, az se zavarná őket kis túlzással!
 #21921  Szerző: Szelerailway

Nekem olybá tűnik,hogy most már mintha rendbe jött volna.Esetleg megnézné más is?De majd egy hétig borzasztó tréül szólt.Egyszerűen érthetetlen!
 #21910  Szerző: mlaszlo

LuciFerko írta:anyám észre sem vette hogy szarul szól szóval...
Úgy tűnik sokan tényleg nem veszik észre ezt a borzalmas minőséget. Egyik ismerősöm a Slágert szokta hallgatni autóban, mondom neki hogy nem zavarja-e, hogy ilyen borzalmasan szól vasárnap óta a Sláger. Erre kérdezi, hogy miért mi a baj vele, Ő nem vett észre semmit :oops:
 #21731  Szerző: LuciFerko

anyám észre sem vette hogy szarul szól szóval...
 #21729  Szerző: Attis

djlacee írta:Fúj vazeg, tesco hangfalra vizes rongyot tettek, és azon át szól, nagyon könyörtelen minőség, el tudom képzelni hogy annyira szar, hogy ennek hatására a buszsofőrök elkezdik tekergetni a rádiót és felfedezik a NAP-ot, CORVINUS-t, MR2-t, KRONEHIT-et, Ö3-t ... :lol: vagy rossz esetben a DANUBIUS-t ...
Miután egyre sűrűbb a jelenség, nem csodálnám, ha sokan áttekernek.
Rossz esetben Danu? A két országos között sok különbség nincs.
 #21727  Szerző: djlacee

Fúj vazeg, tesco hangfalra vizes rongyot tettek, és azon át szól, nagyon könyörtelen minőség, el tudom képzelni hogy annyira szar, hogy ennek hatására a buszsofőrök elkezdik tekergetni a rádiót és felfedezik a NAP-ot, CORVINUS-t, MR2-t, KRONEHIT-et, Ö3-t ... :lol: vagy rossz esetben a DANUBIUS-t ...
 #21691  Szerző: Zolee(ractive)

Még mindig balkáni... a zenék pedig még annál is rosszabbak. Hidegrázás és hátamon történő szőrfelállás után gyorsan el is kapcsoltam.
 #21670  Szerző: mlaszlo

Szabi írta: Csak viccből írtam, de el tudom képzelni...
Sejtettem, azért is tettem a :D piktogramot oda, de ki tudja, lehet hogy tényleg igaz :)
 #21669  Szerző: SzD

Valós idejű a fórumuk? Mert a Bumeráng fóruma nem az. És ott elve ki sem teszik azt, ami rossz fényben tüntetné fel őket...
 #21666  Szerző: MrG

mlaszlo írta:
Szabi írta:
mlaszlo írta:Hát továbbra is borzalmasan szól, talán még rosszabbul is. Nem megy gyorsan a hibaelhárítás. De úgy látszik nem is nagyon zavarja őket.
Belenéztem az internetes oldalukon a fórumba, de ott nem is tesznek róla említést a hallgatók. Lehet, hogy észre sem veszik?
Kitörlik. :D
Így már értem, érdekes megoldás :D
Csak viccből írtam, de el tudom képzelni...
  • 1
  • 131
  • 132
  • 133
  • 134
  • 135
  • 149