Megdöbbentő az utolsó két hozzászólás!
Chriss:
"minek magasztalsz egy olyan dolgot, ami nincs is?"
O: Mi nincs? Fekete zene 24 órában? Tényleg nem az szól a 97.3-on?
Chriss:
"miért szajkózzátok itt néhányan folyamatosan, hogy majd meglátjuk, mekkora dolog lesz ez?"
O: Ilyen sort sehol nem láttam!
Chriss:
"profi munkavégzés eredményeképp tönkrement a Pont FM-mel együtt,"
O: Nem az a baj hogy elképzelésed sincs hogy mi történt, - és én sem látok bele csak hallok a volt ott dolgozóktól- hanem az hogy eszetlen következtetéseket vonsz le!
Chriss:
"Rise FM miért nem tartotta meg, mint nélkülözhetetlen munkaerőt? mert neki nem kellett az esetleges felkínált állás és pénz, ugye? ne má..."
O: Pontosan ez a mentalitás jellemző hazánk kisstílű nihil embereire!!!
Chriss:
"nem akarok a végtelenségig cinikus lenni, de ha a Jones ennyire másolandó, akkor most a Rádió 6 miért nem másolja a bukását és az anyagi csődjét?"
O: Nem cinikus vagy, hanem buta!
fofla: "Mi az amit másol a Rádió 6? "
O: a teljesen eltérő zenei arculatból több mint 50% az amit Jones vezetett be a Magyar rádiózásban! Ez tagadhatatlan!
fofla: "Jones már az Extrémben is csak azt játszotta, ami neki tetszik"
O: Nos szakmainak mondjátok e fórumot, mégis lesüt a hozzáértés hiánya!
Fel sem merül hogy csak így tudott egy csomó olyan dalt megmutatni amit soha senki sem játszott még az országban?
fofla: "Csak Jones egyedül nem tud mindent megoldani."
O: GOndolom ezért keres befektetőket hogy meg tudjon embereket fizetni...
fofla "Nem Jones találta fel a rádiózást, és hogy egy rádióban csak egy stílusú zene megy! Akkor tehát ő is lop."
O: Ez is tipikus rossz májú mondat
fofla: "Neki sem az Extrém sem az Abszolút nem volt sikeres üzletileg, hisz mindkettő becsukott vagy legalábbis most csak zene megy rajta."
O: Ha emlékeim nem csalnak és figyelmesen olvastam a leveleit, akkor az általad említett esetekben nem 100% tulajdonos volt hanem alkalmazott vagy külső vállalkozó. Lehet hogy azt csinálta amit akart, de kizárt hogy a pénz rajta múlt.
Tehát megint egy értelmetlen mondat.
Nem értem hogy ha valaki vezethet egy rádiót műsorilag és zeneileg akkor miért rajta múlik hogy nincs másra pénz?
Úgy gondolom továbbra is csak olvasó maradok mert itt süt a rossz szándék.
Életemben 2szer találkoztam Jones-sal, nem a rajongoja vagyok hanem mérhetetlenűl tisztelem a kitartó munkáját, és biztosan zavarhatja hogy amit ő vezetett be ilyen szinten (fekete zene) az másoknál saját irányként eladott.
És ne tessék már R6 fényezést csinálni mert tényleg szánalmas két két szeletíves zene között az r-go vagy az omega megjelenése. Ez nem profizmus!
Írtam egy levelet jones.nak hogy legyen kedves és ide írja le a véleményét mert megy a köpködés, de kétlem hogy beszáll a bunyóba.
Én speciál kiszállok mert itt nem észérvek vannak ...
További kellemes szakértést!!!!
Okoska (Kovács János)