RADIOSITE Fórum

• Paramount Global (MTV, Nick, Comedy Central, Paramount Network, stb.)

#24897  Szerző: MrG

Jó lett ez az új arculat az MTV-n, csak azt nem értem, hogy hogy passzol a golyók meg a gumicukrok közé a pulival sétáló metroszexuális Csubakka. :D
 #23567  Szerző: Zoshi

http://www.fn.hu/media/20090802/levaltj ... ckelodeon/

Leváltja a pacnit a Nickelodeon

Az elmúlt évek legnagyobb átszervezése zajlik a Nickeloldeon gyermekcsatornánál, ennek keretében ősztől nyugdíjazzák eddigi logójukat is.
 #23503  Szerző: LuciFerko

rájöttem, hogy az MTV Adria a legjobb :) változatos zenék, kevés töltelékműsor. ráadásul Amos3-on FTA!!!
 #22497  Szerző: LuciFerko

a román MTV-nek jobb sarokban kék lett a logoja
 #22157  Szerző: Mipi

Kis videót tudtok csinálni a spotokról! Köszi.
 #21389  Szerző: mlaszlo

LuciFerko írta:
mlaszlo írta:Új arculatot kapott a magyar MTV is, szerintem egész jó lett, a logó átkerült a bal felső sarokba és valamivel kisebb lett. Már csak azt a sok értelmetlen töltelékműsort kellene eltüntetni.
Europe, Adria, Romania is olyan :)
Köszönöm az infót, akkor úgy látszik ez átvett arculat, de egész jó.
Csak kár, hogy néznivalót továbbra sem találok a csatornán :(
 #21387  Szerző: LuciFerko

mlaszlo írta:Új arculatot kapott a magyar MTV is, szerintem egész jó lett, a logó átkerült a bal felső sarokba és valamivel kisebb lett. Már csak azt a sok értelmetlen töltelékműsort kellene eltüntetni.
Europe, Adria, Romania is olyan :)
 #21369  Szerző: mlaszlo

Új arculatot kapott a magyar MTV is, szerintem egész jó lett, a logó átkerült a bal felső sarokba és valamivel kisebb lett. Már csak azt a sok értelmetlen töltelékműsort kellene eltüntetni.
 #21054  Szerző: SzD

Mauro írta:Nem is tudom mikor ment utoljára egy huzamba ennyi zene nappal VIVA-n és MTV-n.

Ez a vicc az egészben, hogy ezek zenecsatornák, mégis több "nagyszerű" műsor megy, mint zene. Csak nem tudom, hogy a Sweet16, és hasonló borzalmasan szar műsorok kit érdekelnek...
  • 1
  • 73
  • 74
  • 75
  • 76
  • 77
  • 106