RADIOSITE Fórum

• HBO csatornák (HBO, HBO 2, HBO 3, Cinemax, Cinemax 2)

#25564  Szerző: mlaszlo

Mauro írta:Megújult a HBO honlapja.
Érdekes, mert egyszer februárban is megújították már. Ez a mostani is egész jó lett. Most már a csatornákra is ráférne egy kis arculatfrissítés, mert a jelenlegit már legalább 4 éve használják, a Cinemax-ét még régebb óta.
 #25560  Szerző: Mauro

Megújult a HBO honlapja.
 #22292  Szerző: Mauro

mlaszlo írta:
Mauro írta: Gondolom MAX PAK/Cinemax PAK és a szolgáltató HD csomagjával együttesen lehet majd előfizetni. Meg azt is megcsinálhatnák, hogy 24 órás legyen HBO 2 és Comedy és összes csatornán lehetne 5.1-es hangsáv Cinemax 2 meg lehetne kicsit változatosabb meg csinálhatnák úgy mint pl HBO 2-őt. Meg ha eredeti mozis arányba adnák a filmeket. PL nem tudom, miért kell 2:35,1 filmeket miért kell 1:85,1 arányba adni. Cinemax logója lehetne olyan színű, mint HBO-é. Jó biztos nem lehet könnyű mozicsatikat üzemeltetni netes töltések és piacokon olcsón vásárható filmek miatt. De ezek változtatások jók lenének.
Lehet, hogy igazad lesz, bár biztos lesz a szolgáltatók között különbség :(
Pl. a UPC-nél HBO Max Pak+HD csomaghoz jár az HBO HD, de a T-nél még külön 1000.-Ft-ot elkérnek érte :(
Az HBO2 a lengyeleknél 24 órás, nálunk nem tudom miért nem.
A Cinemax2-vel egyetértek, tényleg jobb lenne, ha más időpontokban ismételne és nem 24 órás eltolással.
A képarányokhoz nem igazán értek, de mostanában mintha nem lenne probléma a képaránnyal, inkább a 16:9-es jel hiányzik.
Egyébként vasárnap az HBO HD-n a Narnia krónikái ha jól láttam valódi HD lesz, kíváncsi leszek rá :)

Hát igen egy fizetős mozi csatornánál elvárható lenne, hogy akkor nézhessem, amikor akarom. Ha meg van a film DVD, BRD-n akkor utána tudsz nézni hogy eredeti képarányba, adják e filmet. Meg UPC a Comedy-t is csak MAX-PAK-al lehet előfizetni ez is érdekes. 16:9-es jel én se értem miért nem sugározzák.
 #22260  Szerző: mlaszlo

Mauro írta: Gondolom MAX PAK/Cinemax PAK és a szolgáltató HD csomagjával együttesen lehet majd előfizetni. Meg azt is megcsinálhatnák, hogy 24 órás legyen HBO 2 és Comedy és összes csatornán lehetne 5.1-es hangsáv Cinemax 2 meg lehetne kicsit változatosabb meg csinálhatnák úgy mint pl HBO 2-őt. Meg ha eredeti mozis arányba adnák a filmeket. PL nem tudom, miért kell 2:35,1 filmeket miért kell 1:85,1 arányba adni. Cinemax logója lehetne olyan színű, mint HBO-é. Jó biztos nem lehet könnyű mozicsatikat üzemeltetni netes töltések és piacokon olcsón vásárható filmek miatt. De ezek változtatások jók lenének.
Lehet, hogy igazad lesz, bár biztos lesz a szolgáltatók között különbség :(
Pl. a UPC-nél HBO Max Pak+HD csomaghoz jár az HBO HD, de a T-nél még külön 1000.-Ft-ot elkérnek érte :(
Az HBO2 a lengyeleknél 24 órás, nálunk nem tudom miért nem.
A Cinemax2-vel egyetértek, tényleg jobb lenne, ha más időpontokban ismételne és nem 24 órás eltolással.
A képarányokhoz nem igazán értek, de mostanában mintha nem lenne probléma a képaránnyal, inkább a 16:9-es jel hiányzik.
Egyébként vasárnap az HBO HD-n a Narnia krónikái ha jól láttam valódi HD lesz, kíváncsi leszek rá :)
 #22254  Szerző: Mauro

mlaszlo írta:
Mauro írta:Ideje volt már.

http://www.sat-tv-radio.hu/friss-hirek/ ... l?Itemid=2
Kíváncsi leszek rá, az HBO HD kifogástalan minőségű, még a felkonvertált régi filmek is, remélhetőleg a Cinemax HD is jó lesz. Csak az lesz majd a kérdés, hogy vajon belefér-e majd az HBO Max Pak-ba vagy külön fizetős lesz.
Annak is ideje lenne már, hogy a 16:9-es kiterjesszék a többi SD csatornára.

Gondolom MAX PAK/Cinemax PAK és a szolgáltató HD csomagjával együttesen lehet majd előfizetni. Meg azt is megcsinálhatnák, hogy 24 órás legyen HBO 2 és Comedy és összes csatornán lehetne 5.1-es hangsáv Cinemax 2 meg lehetne kicsit változatosabb meg csinálhatnák úgy mint pl HBO 2-őt. Meg ha eredeti mozis arányba adnák a filmeket. PL nem tudom, miért kell 2:35,1 filmeket miért kell 1:85,1 arányba adni. Cinemax logója lehetne olyan színű, mint HBO-é. Jó biztos nem lehet könnyű mozicsatikat üzemeltetni netes töltések és piacokon olcsón vásárható filmek miatt. De ezek változtatások jók lenének.
 #22202  Szerző: mlaszlo

Mauro írta:Ideje volt már.

http://www.sat-tv-radio.hu/friss-hirek/ ... l?Itemid=2
Kíváncsi leszek rá, az HBO HD kifogástalan minőségű, még a felkonvertált régi filmek is, remélhetőleg a Cinemax HD is jó lesz. Csak az lesz majd a kérdés, hogy vajon belefér-e majd az HBO Max Pak-ba vagy külön fizetős lesz.
Annak is ideje lenne már, hogy a 16:9-es kiterjesszék a többi SD csatornára.
 #21391  Szerző: mlaszlo

A mai nappal kis mértékben megújult az HBO, HBO HD, HBO2 és az HBO Comedy műsorajánlója. Két rövid felvétel az HBO HD-ről és az HBO Comedy-ről:
HBO HD
HBO Comedy
 #21300  Szerző: mlaszlo

Mauro írta: kösz az előzetes valódi HD volt?
Annyira nem értek hozzá, de én úgy láttam, mintha vegyes lenne. Gondolom amelyiknél maga a film is HD, ott az ajánló is az. Pl. a Narnia krónikáinak szerintem HD-s volt az előzetese.
 #21284  Szerző: Mauro

mlaszlo írta:Nemrég szóba került az HBO HD csatorna. Most már lehetőségem van rokonaimnál belenézni. A képminőség kifogástalan, sokkal szebb, mint az SD változat és nincs a filmek végén az idegesítő csík a képernyő alján. Az arculat más, mint az SD változaton, erről készítettem egy kis videót:
HBO HD
kösz az előzetes valódi HD volt?
  • 1
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 36