Mauro írta:
Gondolom MAX PAK/Cinemax PAK és a szolgáltató HD csomagjával együttesen lehet majd előfizetni. Meg azt is megcsinálhatnák, hogy 24 órás legyen HBO 2 és Comedy és összes csatornán lehetne 5.1-es hangsáv Cinemax 2 meg lehetne kicsit változatosabb meg csinálhatnák úgy mint pl HBO 2-őt. Meg ha eredeti mozis arányba adnák a filmeket. PL nem tudom, miért kell 2:35,1 filmeket miért kell 1:85,1 arányba adni. Cinemax logója lehetne olyan színű, mint HBO-é. Jó biztos nem lehet könnyű mozicsatikat üzemeltetni netes töltések és piacokon olcsón vásárható filmek miatt. De ezek változtatások jók lenének.
Lehet, hogy igazad lesz, bár biztos lesz a szolgáltatók között különbség

Pl. a UPC-nél HBO Max Pak+HD csomaghoz jár az HBO HD, de a T-nél még külön 1000.-Ft-ot elkérnek érte

Az HBO2 a lengyeleknél 24 órás, nálunk nem tudom miért nem.
A Cinemax2-vel egyetértek, tényleg jobb lenne, ha más időpontokban ismételne és nem 24 órás eltolással.
A képarányokhoz nem igazán értek, de mostanában mintha nem lenne probléma a képaránnyal, inkább a 16:9-es jel hiányzik.
Egyébként vasárnap az HBO HD-n a Narnia krónikái ha jól láttam valódi HD lesz, kíváncsi leszek rá