RADIOSITE Fórum

• Gold FM - Eger, Tatabánya

#22336  Szerző: centerweb

A Sunshinenál és a Retrónál már biztos bontják a pezsgőket.

OFF: Egyébként tök jó hallgatni akármeilyen rádió netes streamját ezzel a fehérzajjal, tiszta élethű hatást ad neki :lol:
 #22335  Szerző: Riddick

centerweb írta:
VidámSrác írta:azt mondták nemrég nekem, hogy meglátogatták ma az illetékesek a gold fm nyíregyházi adóját. biztosan hozzá is piszkáltak, mert azóta nem szól a gold. szegénykék... :S :S

értsd: k i k a p c s o l t á k ! :D
http://www.goldfm.hu/users/48/onlineplay.html -fehérzaj
A tatabányai frekivel mizu? A 106,9 Eger továbbra is hallgat.
 #22334  Szerző: centerweb

VidámSrác írta:azt mondták nemrég nekem, hogy meglátogatták ma az illetékesek a gold fm nyíregyházi adóját. biztosan hozzá is piszkáltak, mert azóta nem szól a gold. szegénykék... :S :S

http://www.goldfm.hu/users/48/onlineplay.html -fehérzaj
 #22333  Szerző: VidámSrác

azt mondták nemrég nekem, hogy meglátogatták ma az illetékesek a gold fm nyíregyházi adóját. biztosan hozzá is piszkáltak, mert azóta nem szól a gold. szegénykék... :S :S

#22329  Szerző: Sakál

Zoey írta:Tudom, nem pont ide tartozik, de kijöttek a májusi hallgatottsági adatok, amelyeken nem szerepel egy városban sem a Gold. Ez mitől van? Nem fizetnek be a kutatásra? És olyankor a többi rádió százalékos adatait úgy írják ki, hogy 100 %-nak veszik a Gold nélkül? Vagy ha összeadnánk nem jönne ki a 100 %, mert a nem fizető rádiók adatai a többi százalékot teszik ki. Ja, és Miskolcon nagyon csökkent a rádióhallgatás aránya, ahogy néhány más városban is, pl. Veszprém vagy asszem Eger. Valahol viszont nőtt... HOgyhogy?
Azért nem szerepelnek, mert hivatalosan nincsenek, és már akkor sem voltak. Sztem már a januárin sem szerepeltek, de nem tuti. Ezek a százalékok (az elérés azaz reach mérésénél) nem 100-at adnak ki, ha összeadod, van, amikor több, van, amikor kevesebb, mivel egy embert több rádió is elérhet, vagy lehet olyan ember is, akit pedig egy sem. Illetve ahogy látom, már nincs egyéb adó kategória, tehát - ahogy írod is - a nem fizető rádióknak is lenne valamennyi százalékuk, csak azt nem látjuk. Az meg, hogy nő vagy csökken a rádióhallgatás aránya, elég sokmindentől függ, de sztem belekavar az eredménybe az is, hogy hány olyan adó van az adott településen, amit nem mérnek.
 #22300  Szerző: operator

Riddick írta:Egerben megint elhallgatott a Gold :lol:
Nem meglepő :lol:
 #22288  Szerző: nyikolaj

Azt tudtátok,hogy Terry Blacknek is volt műsora az egykori Tén :lol:Csak azt nem tudom,hogy konzervműsor volt,vagy sem?
 #22287  Szerző: VidámSrác

Obladioblada írta:
VidámSrác írta:
Johnny írta:(osztott frekin).
nem osztott az, csak kisköz...
A kollégának arra méltóztatott célozni, hogy osztoznak a frekin a város egy másik rádiójával, de ez így azért csalóka, mert úgy hangzik, mint a Té, és a Non-Stop kapcsolat, pedig nem, mert egyszerre szól a kettő. Szar, meg minden, de lehet ilyet, két "1km-es vételkörzetű rádiónak" kiadni, melyek 15 km-re vannak egymástól.
értem én, azért írtam, amit írtam.
 #22276  Szerző: Obladioblada

VidámSrác írta:
Johnny írta:(osztott frekin).
nem osztott az, csak kisköz...
A kollégának arra méltóztatott célozni, hogy osztoznak a frekin a város egy másik rádiójával, de ez így azért csalóka, mert úgy hangzik, mint a Té, és a Non-Stop kapcsolat, pedig nem, mert egyszerre szól a kettő. Szar, meg minden, de lehet ilyet, két "1km-es vételkörzetű rádiónak" kiadni, melyek 15 km-re vannak egymástól.
  • 1
  • 46
  • 47
  • 48
  • 49
  • 50
  • 222