Zoey írta:Tudom, nem pont ide tartozik, de kijöttek a májusi hallgatottsági adatok, amelyeken nem szerepel egy városban sem a Gold. Ez mitől van? Nem fizetnek be a kutatásra? És olyankor a többi rádió százalékos adatait úgy írják ki, hogy 100 %-nak veszik a Gold nélkül? Vagy ha összeadnánk nem jönne ki a 100 %, mert a nem fizető rádiók adatai a többi százalékot teszik ki. Ja, és Miskolcon nagyon csökkent a rádióhallgatás aránya, ahogy néhány más városban is, pl. Veszprém vagy asszem Eger. Valahol viszont nőtt... HOgyhogy?
Azért nem szerepelnek, mert hivatalosan nincsenek, és már akkor sem voltak. Sztem már a januárin sem szerepeltek, de nem tuti. Ezek a százalékok (az elérés azaz reach mérésénél) nem 100-at adnak ki, ha összeadod, van, amikor több, van, amikor kevesebb, mivel egy embert több rádió is elérhet, vagy lehet olyan ember is, akit pedig egy sem. Illetve ahogy látom, már nincs egyéb adó kategória, tehát - ahogy írod is - a nem fizető rádióknak is lenne valamennyi százalékuk, csak azt nem látjuk. Az meg, hogy nő vagy csökken a rádióhallgatás aránya, elég sokmindentől függ, de sztem belekavar az eredménybe az is, hogy hány olyan adó van az adott településen, amit nem mérnek.