Kedves Bajaki Gabesz!Ezen a fórumon visszaolvasva,nyomon lehet követni mikor és mennyi ideig fordult elő ez a hangminőség probléma.Csak és kizárólag a Sláger Rádió esetében,más adók esetén ilyen probléma nem tapasztalható.Nem oly régen az egyik reggeli rádióműsorukban több hallgató is jelezte feléjük ezt a hibát!Akkor, ott ,visszahallgatható módon, elhangzott egy kijelentés a technikus úr szájából,hogy nem náluk van a hiba,hanem az Antenna Hungária oldalán és már jelezték feléjük.Mivel érdekelt a dolog utána jártam az műsorszóró cégnél.Nos itt érdekes válaszokat kaptam.Bár nem kaptam felhatalmazást arra,hogy közzé tegyem teljes terjedelemben a válaszukat,ezért csak tömören a lényeget írom le. Ebben azt írták,többek közt,az említett jelenséggel kapcsolatosan,hogy ők az adott időszakban,1 hónapig visszamenőleg semmilyen jelzést nem kaptak a rádió részéről a problémáról,holott szerződés kötelezi rá a rádiót,hogy jelezze,ha bármilyen problémát észlel.Egyébként megvizsgálták a problémát és ők is tapasztalták a hangzásbeli különbséget.Ők a Petőfivel hasonlították össze.Okként a stúdió hangproceszzálását jelölték meg.Tömören ennyi.De hát már más is írta,hogy érdekes,hogy csak a Sláger esetén előforduló hibáról van szó,ez is azt jelzi,hogy a rádió oldalán van a hiba.Ha belehallgatsz a netes adásukba,ott is ilyen balkáni a hangzás.De csak mi fórumosok vagyunk, ezek szerint, ilyen vájt fülűek!:)