RADIOSITE Fórum

• Petőfi Rádió

#24557  Szerző: RXon

Meg mindig...
 #24527  Szerző: RXon

Gebasz lehet Kabhegyen,mert csak az MR1 jon.
 #24199  Szerző: Pasa

Igen, a 92,7 Tokajból megy.
 #24196  Szerző: Zoey

Nyíregyházán is 92,7 az MR2, vagy csak olyan erős a miskolci freki, hogy itt is jól jön? Mert fullon jött, ma hallottam. Gondolom Tokajból szól, ami kb. a két város közt félúton van...
 #23589  Szerző: tomee

Hol találtál friss hallgatottsági adatokat Attis? Mert érdekelne más miatt is. ;)
 #23582  Szerző: Attis

Átfutottam a májusi hallgatottsági adatokat (18-49), és elég érdekes állapotot sugároznak a számok.
A legszembetűnőbb, hogy az erős kezdés után jelentősen csökkent a hallgatottság. A megújulás után sok helyen 12-15% körüli eredményt ért el a rádió. Most nagyon sok városban az 5% sincs meg. 10% feletti eredmény pedig egyedül csak Zalaegerszegen képes felmutatni a rádió. Ahogy elnézem, kb. 4,5-5% körül lehet a hallgatottság.
Talán csak a pesti eredményre lehet büszke az MR2. És ott se a hallgatói számára, hanem arra, h a valódi konkurens Café-nál kb. négyszer jobb eredményt ért el.
 #23434  Szerző: LuciFerko

már pár hete :D amúgy leállt a dalcímkiirás RDS-ben :torgyan:
 #23351  Szerző: centerweb

az MR2-n az előbb Zene hallgatáshoz ment.. :torgyan:
 #23175  Szerző: Mauro

Zsolt írta:
Mauro írta:ORTT: nem közszolgálati a Petőfi Rádió

http://barikad.hu/node/33440

BBC-nek vannak tematikus zenei adói is. Nem mindenhol csupa hülyék vannak médiahatóságnál. Csak nálunk.
Azért a BBC1-et kéretik nem egy lapon emlegetni a Petőfivel. A többi BBC zenei adó meg csak DAB-on van, az meg kit érdekel...
Akkor azért nem találtam neten őket. Érdekes hogy műholdon sincsenek fent.Vajon miért?
  • 1
  • 590
  • 591
  • 592
  • 593
  • 594
  • 625