Igazad van Szabi,várjuk meg a végeredményt.Hátha esetleg szeptemberre,vagy jövőre lesz valami változás.

Dani írta:Nem beszélve arról hogy műsorok már szinte nincsenek is.Csak a kívánságműsor amiről jobb nem is beszélni.Miért ne lennének? Különben is most kerestek új arcokat, még talán le se zárult a casting...
Flash írta:És ezek akarnak maguknak balatoni frekit. Mégis minek? Hogy ott is ezzel az üres, monoton vacakkal fossák széjjel az étert? Mert ilyen műsorpolitikával sosem fognak maguknak partnereket találni.Sok fingod van róla, hogy ez hogy megy... meg úgy amblock minden.
Sakál írta:És az a vicc, hogy fél éve szinte minden zene után ez megy, + az intrók levágása. És ezek akarnak maguknak balatoni frekit. Mégis minek? Hogy ott is ezzel az üres, monoton vacakkal fossák széjjel az étert? Mert ilyen műsorpolitikával sosem fognak maguknak partnereket találni.Flash írta:És a zenék keverése is megér egy misét. Ki az az aberrált barom, aki mindig úgy keveri át a zenéket, hogy levágja mindegyiknek az elejét? Ez a jelenség akkor figyelhető meg, amikor épp nincs műsorvezetés. Rettenetesen béna lehet az illető és a módszere nagyon idegesítő.Könnyebb, mint 8, 15 és 30 mp-es sweepereket gyártani..."Roxyyyyyyyyyyyyyyy... 96.4 Roxyyyyyyyyyyyyy"
Flash írta:És a zenék keverése is megér egy misét. Ki az az aberrált barom, aki mindig úgy keveri át a zenéket, hogy levágja mindegyiknek az elejét? Ez a jelenség akkor figyelhető meg, amikor épp nincs műsorvezetés. Rettenetesen béna lehet az illető és a módszere nagyon idegesítő.Könnyebb, mint 8, 15 és 30 mp-es sweepereket gyártani...
Flash írta:Most komolyan, ennek a rádiónak örök sajátossága lesz, hogy agyrohasztásig ismétlik a zenéket, kétóránkénti rotálással?Ez sajnos tényleg így van. Én is észrevettem az utóbbi időben. Volt egy időszak (olyan március eleje fele), amikor szinte nem is hallottam egy nap ugyanazt a zenét, sőt, olyan zenék is be voltak szerkesztve, amiket több éve nem hallottam a roxyn, de jó volt újra hallani. Aztán ennek vmi miatt megint vége lett, rejtély, hogy miért.