RADIOSITE Fórum

• Sláger Rádió

#24932  Szerző: Captain

"Ezek a válaszok kb annyit jelentenek: Le se szarunk."

Igen Én is így gondolom!Sőt,azt gondolom,hogy szinte az összes országos magyarországi rádió hozzáállása ilyen.Persze tisztelet a kivételnek,ha van!
 #24931  Szerző: NagyBela

Captain!

Ezek a válaszok kb annyit jelentenek: Le se szarunk.
 #24929  Szerző: Captain

Sziasztok!Bár új vagyok itt,sokat olvastalak benneteket és nekem is feltűnt,hogy időnként a Sláger hangja valóban "balkáni "lesz.Nos vettem a fáradságot és e-mailen (előtte már telefonon is többször)jeleztem az egyik műszakos felé a hibát.Nos itt a levélváltás,szerintem tanulságos a hozzáállásuk:

Tisztelt Uram!

Nem tűnik föl Önöknek,hogy lassan egy középhullámú adó hangminősége is jobb lesz,mint az Önök rádiójáé?
Mostaniban már hetente válik "balkáni"minőségűvé a hangzásuk a processzoruk miatt.S volt képük élő adásban az AH-ra fogni a hibát.Önök teljesen hülyének nézik a saját hallgatóikat!Az lenne az igazi büntetés az Önök számára,ha nem kapnának frekvenciát(pláne országosat)mert még hangminőséget sem tudnak produkálni.
Ennek a minőségnek tökéletesen elegendő,véleményem szerint,egy középhullámú frekvencia,felesleges erre a minőségre
FM frekvenciát pazarolni!Remélem ezt is figyelembe fogják venni a frekvenciapályázaton.Egyszerűen érthetetlen a magát,az ország leghallgatottabbnak nevező rádió részéről ez a hozzáállás és az,hogy képtelenek arra,hogy ezt a hibát kijavítsák.Szánalmas!

Captain

A válasz:

Tisztelt Hölgyem!

Köszönjük építő jellegű kritikáit, javaslatait!

Mindenképpen megfontoljuk a tanácsait.

Kérem ezentúl email -eit a hotline@slagerradio.hu email címre küldeni szíveskedjék!

Üdvözlettel:

xy.

Reakcióm:

Tisztelt Uram!

Köszönöm szépen a válaszát,bár annak jobban örültem volna,ha azt írja,hogy valóban,sajnos előfordulnak hibák,dolgozunk rajta,hogy kiküszöböljük.Bár lehet,hogy ezen válaszán jobban meglepődtem volna,mint a semmitmondáson,illetve a másik e-mail címre való átirányításon,ahol az ilyen és ehhez hasonló hozzászólások"mennek a levesbe".

Captain

Erre itt a válasz:

Tisztelt Hölgyem!

Valóban,sajnos előfordulnak hibák,dolgozunk rajta,hogy kiküszöböljük.

És ismételten kérem, hogy a hotline@slagerradio.hu címet használja a jövőben!

Üdvözlettel:

xy.

Bár megjegyzem reggel 7 óta ismét jó a hangminőség.Úgy gondolom ezek után ne lepődjön meg senki,hogy most már majd állandósulni fog a rossz minőség.
 #24840  Szerző: mgabor

Attis írta:De közben Kab-hegy elindult.
taps
 #24839  Szerző: Attis

És már megint balkáni a hangzás... :lol:
De közben Kab-hegy elindult.
 #24164  Szerző: Riddick

Kékes iszonyat gyenge. Kb. iskolarádió minőségben szól. :yeah:
 #24161  Szerző: mgabor

Mauro írta:Nálunk terveznek ilyet?
Mauro, biztos terveznek, biztos tervezik azt is, hogy Magyarország tíz éven belül embert juttat a Holdra, mindent terveznek, biztos.
 #24158  Szerző: Mauro

Nálunk terveznek ilyet?
 #24088  Szerző: centerweb

djlacee írta:Ö3 is megy a DVB-T-n, az is ilyesmi lehet?
nem, ott a lebonyolító (radiomax) egyik kiegészítőjének köszönhetően lehet nézni hogyilyen zenék mennek éppen, meg mik voltak és mik jönnek, és hogy mennyi van még belőlük hátra, valamint közleekdési információk és hírek is van benne. ilyen: http://www.youtube.com/watch?v=ibLeTvfUl7A
 #24086  Szerző: operator

A Miskolci 97.1, és a Tokaji 97.5-is :)
  • 1
  • 126
  • 127
  • 128
  • 129
  • 130
  • 149