Sziasztok!Bár új vagyok itt,sokat olvastalak benneteket és nekem is feltűnt,hogy időnként a Sláger hangja valóban "balkáni "lesz.Nos vettem a fáradságot és e-mailen (előtte már telefonon is többször)jeleztem az egyik műszakos felé a hibát.Nos itt a levélváltás,szerintem tanulságos a hozzáállásuk:
Tisztelt Uram!
Nem tűnik föl Önöknek,hogy lassan egy középhullámú adó hangminősége is jobb lesz,mint az Önök rádiójáé?
Mostaniban már hetente válik "balkáni"minőségűvé a hangzásuk a processzoruk miatt.S volt képük élő adásban az AH-ra fogni a hibát.Önök teljesen hülyének nézik a saját hallgatóikat!Az lenne az igazi büntetés az Önök számára,ha nem kapnának frekvenciát(pláne országosat)mert még hangminőséget sem tudnak produkálni.
Ennek a minőségnek tökéletesen elegendő,véleményem szerint,egy középhullámú frekvencia,felesleges erre a minőségre
FM frekvenciát pazarolni!Remélem ezt is figyelembe fogják venni a frekvenciapályázaton.Egyszerűen érthetetlen a magát,az ország leghallgatottabbnak nevező rádió részéről ez a hozzáállás és az,hogy képtelenek arra,hogy ezt a hibát kijavítsák.Szánalmas!
Captain
A válasz:
Tisztelt Hölgyem!
Köszönjük építő jellegű kritikáit, javaslatait!
Mindenképpen megfontoljuk a tanácsait.
Kérem ezentúl email -eit a
hotline@slagerradio.hu email címre küldeni szíveskedjék!
Üdvözlettel:
xy.
Reakcióm:
Tisztelt Uram!
Köszönöm szépen a válaszát,bár annak jobban örültem volna,ha azt írja,hogy valóban,sajnos előfordulnak hibák,dolgozunk rajta,hogy kiküszöböljük.Bár lehet,hogy ezen válaszán jobban meglepődtem volna,mint a semmitmondáson,illetve a másik e-mail címre való átirányításon,ahol az ilyen és ehhez hasonló hozzászólások"mennek a levesbe".
Captain
Erre itt a válasz:
Tisztelt Hölgyem!
Valóban,sajnos előfordulnak hibák,dolgozunk rajta,hogy kiküszöböljük.
És ismételten kérem, hogy a
hotline@slagerradio.hu címet használja a jövőben!
Üdvözlettel:
xy.
Bár megjegyzem reggel 7 óta ismét jó a hangminőség.Úgy gondolom ezek után ne lepődjön meg senki,hogy most már majd állandósulni fog a rossz minőség.