RXon írta:A radiozas,tvzes sosem volt egy olcso mulatsag.Eddig azt vallottam,hogy jo is ez igy,legalabb nem fog boldog-boldogtalan radiot,tvt csinalni,csak az,akinek modjaban all.Az utobbi idoben azonban sok olyan erdekes radio,tv szuletett,amelyeknek hiaba adatott meg belepni az eterbe,ott mar csak vergodtek,vergodnek.Vagyis hiaba volt,van zseton,ha esz nincs mellette.Aztan a vege az,hogy se esz,se penz.
Az a baj, hogy a pénz mellé észt nem osztottak nekik az esetek 99%-ában.
A fő baj az, hogy a kereskedelmi rádiók vezetői úgy tekintenek a produktumaikra, mint tiszta üzleti vállalkozásra, aol vannak ők, a cégük, a hirdetőik, meg a soksoksoksok pénz,amit elképzelnek bevételnek, és fejben már el költöttek... a hallgató nem szerepel ebben az egyenletben... csak látszatra...
és ez a leghülyébb ember számára is nyilvánvalóvá válhatott abban a pillanatban amikor korábban volt egy, a rádiózást illetve a rádióban való reklámozást propagáló kampány a kereskedelmi rádiókban. nem tudom mi volt az az egyetlen mondat a végénteljes terjedelmében, de a végét tisztán tudom: ... a hirdetőkért... minden épeszű ember azt várta volna hogy itt hallgatót mondanak. és hirdető volt. olyan kicsengéssel, hogy a leghülyébb ember is azt érezhette hogy az ő feje van a legjobban leszarva ebben az egész játékban.
Tudta minden gyökér hogy mennyibe fog kerülni amit csinál, mert ő vállalta el azokat a díjakat amit most nem akar kifizetni. senki se kényszerítette. hiába nincs igazság csak korrupció, szerintem hulljon a férgese. jöhet fél évente 3 új rádió és el is tűnhet ennyi, amíg nem képesek rendesen csinálni. undorító...