RADIOSITE Fórum

• Petőfi Rádió

#24694  Szerző: RXon

Szabi írta:Csak hogy teljes legyen a kép: már az MR1 sem szól. :yes: Tévék mennek? Sajnos nem tudok ránézni.
Az MR1 szol.Legalabbis most.De jaj,ez nem az MR1 topic!Mit fogok kapni ezert...:D
 #24692  Szerző: RXon

lambda írta:
RXon írta:Miert csodalkozol Mikysoft?Itt is basznak ra.Mig ket csicska radio vergodeset mediatorteneti esemenykent emlegetik,addig azt,hogy 4 ado nem szol egy napja,nem kis teruleten,azt pedig elbagatelizaljak,es az a legnagyobb gondjuk,hogy hova irtam a hsz-t.Kozrohej...
Valóban közröhejes vagy :) hogy a rise forumra írsz, na szerintem meg ez a poén .... Csak tájékoztatásul, ha még eddig nem tünt volna fel neked: van topicja az mr2 mellett a slágernek, danubiusnak, mr1-nek is! Miért nem oda írtál? Ha így tetted volna valószínüleg senki nem szól meg.
A gond szerintem az, hogy pont egy olyan dance és house zenéket adó fiatalokat preferáló rádio fórumjára írtál ahol nemigen érint senkit, hogy nem szólnak a 40-es 50-es háziasszonyoknak és a nyanyáknak szóló rádiók!
Ha ennyire zavar, hogy nincs adás kabhegyről próbálj kontaktba lépni az AH-val, esetleg a kebhegyi portással hátha neki vannak infói az adásszünetről! :D

Az mondjuk szintén röhejes, hogy az Antenna Hungária nem ad ki még egy röpke közleményt sem, pedig fix hogy tudnak az adászünetről.
Maradjunk mar meg embernek,jo?
 #24684  Szerző: rsite1

tévék mennek, ja.
 #24682  Szerző: lambda

RXon írta:Miert csodalkozol Mikysoft?Itt is basznak ra.Mig ket csicska radio vergodeset mediatorteneti esemenykent emlegetik,addig azt,hogy 4 ado nem szol egy napja,nem kis teruleten,azt pedig elbagatelizaljak,es az a legnagyobb gondjuk,hogy hova irtam a hsz-t.Kozrohej...
Valóban közröhejes vagy :) hogy a rise forumra írsz, na szerintem meg ez a poén .... Csak tájékoztatásul, ha még eddig nem tünt volna fel neked: van topicja az mr2 mellett a slágernek, danubiusnak, mr1-nek is! Miért nem oda írtál? Ha így tetted volna valószínüleg senki nem szól meg.
A gond szerintem az, hogy pont egy olyan dance és house zenéket adó fiatalokat preferáló rádio fórumjára írtál ahol nemigen érint senkit, hogy nem szólnak a 40-es 50-es háziasszonyoknak és a nyanyáknak szóló rádiók!
Ha ennyire zavar, hogy nincs adás kabhegyről próbálj kontaktba lépni az AH-val, esetleg a kebhegyi portással hátha neki vannak infói az adásszünetről! :D

Az mondjuk szintén röhejes, hogy az Antenna Hungária nem ad ki még egy röpke közleményt sem, pedig fix hogy tudnak az adászünetről.
 #24681  Szerző: MrG

RXon írta:
SzD írta:Óvodaaaaa.........
:wailing: :wailing: :wailing: :wailing:
Lépjetek már túl ezen a kimitmiérthovaír dolgon...
Lepj tul rajta! te is.:)
Csak hogy teljes legyen a kép: már az MR1 sem szól. :yes: Tévék mennek? Sajnos nem tudok ránézni.

Re:

#24680  Szerző: RXon

SzD írta:Óvodaaaaa.........
Lepj tul rajta! te is.:)

#24678  Szerző: SzD

Óvodaaaaa.........
 #24677  Szerző: RXon

Miert csodalkozol Mikysoft?Itt is basznak ra.Mig ket csicska radio vergodeset mediatorteneti esemenykent emlegetik,addig azt,hogy 4 ado nem szol egy napja,nem kis teruleten,azt pedig elbagatelizaljak,es az a legnagyobb gondjuk,hogy hova irtam a hsz-t.Kozrohej...
 #24670  Szerző: Chriss

hosszú 7vége van... alszanak...
 #24667  Szerző: rsite1

mgabor írta:
MikySoft írta:nemhinném, hiszen csak a nagy tornyon lévő rádiók nem szólnak, a kicsin lévő Kossuth él és virul. ott baszódhatott el valami. áram? biztos, hogy van tartalék-áramfejlesztő. inkább valami más. ki tudja...
a Kossuthot valamilyen digitális átvitellel továbbítják az adókhoz, időbeli elcsúszások vannak az egyes adókon, meg előfordulnak olyan akadások, amikor ott folytatja, ahol megállt... a nagy toronyról meg tévéadások is mennek, gondolom, azokkal meg nincs gond, tehát az áramellátási gond se olyan valószínű. De még ha átviteli gond is lenne, az is áthidalható lenne akár műholdról, nem hiszem, hogy ne lennének erre felkészülve.
a tv adások faszán mennek. mindenesetre röhej, hogy az AH baszik mindenre, és nem ad magyarázatot erre az egészre.
  • 1
  • 588
  • 589
  • 590
  • 591
  • 592
  • 625