RXon írta:Miert csodalkozol Mikysoft?Itt is basznak ra.Mig ket csicska radio vergodeset mediatorteneti esemenykent emlegetik,addig azt,hogy 4 ado nem szol egy napja,nem kis teruleten,azt pedig elbagatelizaljak,es az a legnagyobb gondjuk,hogy hova irtam a hsz-t.Kozrohej...
Valóban közröhejes vagy

hogy a rise forumra írsz, na szerintem meg ez a poén .... Csak tájékoztatásul, ha még eddig nem tünt volna fel neked: van topicja az mr2 mellett a slágernek, danubiusnak, mr1-nek is! Miért nem oda írtál? Ha így tetted volna valószínüleg senki nem szól meg.
A gond szerintem az, hogy pont egy olyan dance és house zenéket adó fiatalokat preferáló rádio fórumjára írtál ahol nemigen érint senkit, hogy nem szólnak a 40-es 50-es háziasszonyoknak és a nyanyáknak szóló rádiók!
Ha ennyire zavar, hogy nincs adás kabhegyről próbálj kontaktba lépni az AH-val, esetleg a kebhegyi portással hátha neki vannak infói az adásszünetről!
Az mondjuk szintén röhejes, hogy az Antenna Hungária nem ad ki még egy röpke közleményt sem, pedig fix hogy tudnak az adászünetről.