boly írta:Most az Abszolút Rádió frekin mi szól ? Van rajta valami egyáltalán ?Gong Rádió Gyömrő. Igaz, a 97,2-n van, de szomszéd freki, eddig nem volt fogható.
boly írta:Most az Abszolút Rádió frekin mi szól ? Van rajta valami egyáltalán ?Gong Rádió Gyömrő. Igaz, a 97,2-n van, de szomszéd freki, eddig nem volt fogható.
Zsolt írta:Akkor már nem is fog, hiába veszik vissza a régi tulajdonosok a céget. A médiatörvény szerint 15 napra lehetne kérni szüneteltetés valamilyen technikai vagy más okból. Akkor ezek szerint simán megszűnt a jogosultság és ha lesz kedve az ORTT-nek újra pályáztatja.boly írta:Semmi nem szól. Az adó ki van kapcsolva.Pasa írta:Én reménykedem, szeretnék egy feketezenei rádiót (meg egy rockzeneit is)!Sziasztok !
Most az Abszolút Rádió frekin mi szól ? Van rajta valami egyáltalán ?
Üdv.
boly írta:Semmi nem szól. Az adó ki van kapcsolva.Pasa írta:Én reménykedem, szeretnék egy feketezenei rádiót (meg egy rockzeneit is)!Sziasztok !
Most az Abszolút Rádió frekin mi szól ? Van rajta valami egyáltalán ?
Üdv.
Pasa írta:Én reménykedem, szeretnék egy feketezenei rádiót (meg egy rockzeneit is)!Sziasztok !
Pasa írta:Tényleg, a Pont FM-es balhéról jut eszembe, hogy ha visszatér, akkor újra lesz Abszolút is? Hiszen ez is a Rónaié, és együtt adta el ezeket tavaly.Ha igaz a hír, elvileg már májusban visszakerült Rónaihoz. És így már teljesen logikus, hogy került vissza JoNeS-hoz az Abszolút júniusban (?). Tehát továbbra is csak reménykedni lehet...
mgabor írta:de egyébként van ennek egy RiseFM topic a régiós bontások alatt... és már Pont FM is!Dani írta:Újraindult a Pontfm!Párhuzamosan szól a Risefm-el!Mi lesz ebből?!mi lenne, közröhej
Dani írta:Újraindult a Pontfm!Párhuzamosan szól a Risefm-el!Mi lesz ebből?!mi lenne, közröhej