RADIOSITE Fórum

• RiseFM - Balaton - 98.9 MHz

#25070  Szerző: MrG

LuciFerko írta:úgyhallom a Rise :D
A moduláció (mikrotik) adó része a Hedvig utcában van ha jól tudom, gondolom leszerelték Rónaiék. :lol:
 #25068  Szerző: MrG

mlaszlo írta:Elhallgatott a 88,1. Jelenleg csend van rajta, de az RDS megy.
de a RiseFM vagy a Pont FM?
 #25067  Szerző: MrG

Zsolt írta:Nem tudom, hogy mi a procedúra egy komoly cégnél, ha valaki reklámidőt vesz. De gondolom én a szerződésben a vevő biztos él kikötésekkel a rádió felé, hogy a megvásárolt reklámideje biztos célhoz érjen.
Például lehetőleg, ha veszek négy hétre előre magamnak reklámidőt, biztos nem örülnék, ha a rádió a második héten fogná magát és megszűnne, vagy átalakulna. Ekkor biztos, hogy valahogy jelezném kárpótlási igényem.
Nem lesz ilyen:
"2.3. Az RiseFM kötelezettséget vállal a Sugárzott Reklámnak a Rádió által történő technikailag megfelelő sugárzására. A Sugárzott Reklám vételi minőségéért sem RiseFM, sem rádió felelősséget nem vállal. A tervszerű adókarbantartásokat minden esetben 30 nappal előre, a rendkívüli karbantartást a Rádió vonatkozó értesítésének kézhezvételét követően a lehető legrövidebb időn belül jelzi."

Forrás: risefm.hu ÁSZF

Ez a mostani beletartozik abba, hogy "a Sugárzott reklám vételi minőségéért...", még ha abszurdnak is hangzik. Szóval amit kifizettek, azt már nem fogják visszakapni, de nyugi, nem fog senkit többet hirdetni a RiseFM-en, se Pesten, se a Balatonon... max akinek dinnye van a nyakán és nem fej aggyal.
 #25066  Szerző: mlaszlo

Elhallgatott a 88,1. Jelenleg csend van rajta, de az RDS megy.
 #25065  Szerző: Zsolt

Cicoo írta:Mondjuk úgy, hogy nem lehet tudni.
Hát mivel egyelőre szól a rádió nehezen tudom elképzelni. Az, hogy legálisan, vagy sem az a hirdetőnek marhára mindegy. Egyelőre csak annyit sérelmezhetnek, hogy a rádió vételkörzete csökkent. Nem értek hozzá, úgyhogy nem tudom, hogy ez elegendő indok pl. kártérítésre.
 #25064  Szerző: FMdarkside

De ha belegondolunk 10.000.000 forintnál nem lehet több az egy hétre eső reklámbevétel, vagy tévedek?
Majd eladják a Hummert...
 #25063  Szerző: MrG

"Szakértői vélemények szerint a RiseFM Kft. nem jogalanya az NHH eljárásának, mivel a frekvencia jogosultsággal mindig is a Rádió Infórum Kft. rendelkezett. Ezt a társaságot a RiseFM Kft. pedig éppen azért vette, mert szüksége volt a frekvenciára. Miután azonban az a Cégbírósági bejegyzés szerint visszakerült eredeti tulajdonosaihoz, Rónai Egon és az EGOPRESS Kulturális Szolgáltató Kft.-hez, úgymond vitte magával a frekvencia jogosultságot is. Bonyolítja azonban a helyzetet, hogy Rádió Infórum Kft. tulajdonjogát is vitatja a RiseFM Kft., s ez ügyben szintén bírósághoz fordult."

forrás: frissült HVG cikk.

Ezt bukták és kész, nincs ezen mit szépíteni. Le kell állni.
 #25062  Szerző: Zsolt

Nem tudom, hogy mi a procedúra egy komoly cégnél, ha valaki reklámidőt vesz. De gondolom én a szerződésben a vevő biztos él kikötésekkel a rádió felé, hogy a megvásárolt reklámideje biztos célhoz érjen.
Például lehetőleg, ha veszek négy hétre előre magamnak reklámidőt, biztos nem örülnék, ha a rádió a második héten fogná magát és megszűnne, vagy átalakulna. Ekkor biztos, hogy valahogy jelezném kárpótlási igényem.
  • 1
  • 307
  • 308
  • 309
  • 310
  • 311
  • 470