RADIOSITE Fórum

• RiseFM - Balaton - 98.9 MHz

#25068  Szerző: MrG

mlaszlo írta:Elhallgatott a 88,1. Jelenleg csend van rajta, de az RDS megy.
de a RiseFM vagy a Pont FM?
 #25067  Szerző: MrG

Zsolt írta:Nem tudom, hogy mi a procedúra egy komoly cégnél, ha valaki reklámidőt vesz. De gondolom én a szerződésben a vevő biztos él kikötésekkel a rádió felé, hogy a megvásárolt reklámideje biztos célhoz érjen.
Például lehetőleg, ha veszek négy hétre előre magamnak reklámidőt, biztos nem örülnék, ha a rádió a második héten fogná magát és megszűnne, vagy átalakulna. Ekkor biztos, hogy valahogy jelezném kárpótlási igényem.
Nem lesz ilyen:
"2.3. Az RiseFM kötelezettséget vállal a Sugárzott Reklámnak a Rádió által történő technikailag megfelelő sugárzására. A Sugárzott Reklám vételi minőségéért sem RiseFM, sem rádió felelősséget nem vállal. A tervszerű adókarbantartásokat minden esetben 30 nappal előre, a rendkívüli karbantartást a Rádió vonatkozó értesítésének kézhezvételét követően a lehető legrövidebb időn belül jelzi."

Forrás: risefm.hu ÁSZF

Ez a mostani beletartozik abba, hogy "a Sugárzott reklám vételi minőségéért...", még ha abszurdnak is hangzik. Szóval amit kifizettek, azt már nem fogják visszakapni, de nyugi, nem fog senkit többet hirdetni a RiseFM-en, se Pesten, se a Balatonon... max akinek dinnye van a nyakán és nem fej aggyal.
 #25066  Szerző: mlaszlo

Elhallgatott a 88,1. Jelenleg csend van rajta, de az RDS megy.
 #25065  Szerző: Zsolt

Cicoo írta:Mondjuk úgy, hogy nem lehet tudni.
Hát mivel egyelőre szól a rádió nehezen tudom elképzelni. Az, hogy legálisan, vagy sem az a hirdetőnek marhára mindegy. Egyelőre csak annyit sérelmezhetnek, hogy a rádió vételkörzete csökkent. Nem értek hozzá, úgyhogy nem tudom, hogy ez elegendő indok pl. kártérítésre.
 #25064  Szerző: FMdarkside

De ha belegondolunk 10.000.000 forintnál nem lehet több az egy hétre eső reklámbevétel, vagy tévedek?
Majd eladják a Hummert...
 #25063  Szerző: MrG

"Szakértői vélemények szerint a RiseFM Kft. nem jogalanya az NHH eljárásának, mivel a frekvencia jogosultsággal mindig is a Rádió Infórum Kft. rendelkezett. Ezt a társaságot a RiseFM Kft. pedig éppen azért vette, mert szüksége volt a frekvenciára. Miután azonban az a Cégbírósági bejegyzés szerint visszakerült eredeti tulajdonosaihoz, Rónai Egon és az EGOPRESS Kulturális Szolgáltató Kft.-hez, úgymond vitte magával a frekvencia jogosultságot is. Bonyolítja azonban a helyzetet, hogy Rádió Infórum Kft. tulajdonjogát is vitatja a RiseFM Kft., s ez ügyben szintén bírósághoz fordult."

forrás: frissült HVG cikk.

Ezt bukták és kész, nincs ezen mit szépíteni. Le kell állni.
 #25062  Szerző: Zsolt

Nem tudom, hogy mi a procedúra egy komoly cégnél, ha valaki reklámidőt vesz. De gondolom én a szerződésben a vevő biztos él kikötésekkel a rádió felé, hogy a megvásárolt reklámideje biztos célhoz érjen.
Például lehetőleg, ha veszek négy hétre előre magamnak reklámidőt, biztos nem örülnék, ha a rádió a második héten fogná magát és megszűnne, vagy átalakulna. Ekkor biztos, hogy valahogy jelezném kárpótlási igényem.
 #25058  Szerző: Zsolt

FMdarkside írta:
Zsolt írta:
Hooshee írta:Zsolt, egyfelől talán még ebben is bízhatnak, másfelől lehet hogy még most, amíg szólnak (Bp nagy részén azért hallgathatóan) gyorsan még behúzni annyi hirdetési és buliszponzori pénzt, amennyit csak lehet, hogy aztán ködelőttem ködutánam...
Igen, vagy pedig, ahogy itt le lett írva, hogy esetleg már régebben megkötött hosszabb távú reklámszerződéseket nem nagyon akar, vagy tud visszatéríteni (mert azóta pl. fizetésekké, esetleg úszómedencékké változott a pénz). Ha akarnak még valamit a tihanyi frekitől akkor nem biztos, hogy megéri még a hirdetőktől elsikkasztani így az utolsó napokban, mert hát ki akarna egy olyan Füleky Kft.-vel üzletelni, ha a hozzá fűződő Rise FM Kft.-t 8 cég perli párhuzamosan. Sajnos a piac a legnagyobb úr a rádiózásban is. Kicseszni lehet a hallgatókkal, az ORTT-vel, az NHH-val, de a hirdetőkkel nem, ha hosszú távra terveznek.
Már perelik őket a hírdetők?
Nem.
  • 1
  • 307
  • 308
  • 309
  • 310
  • 311
  • 470