lambda írta:Lehet, hogy én tévedek, de a kereskedelmi rádiózás nem pont erről szól? A hirdető oda viszi a pénzét ahová akarja. Az ok, hogy most néhányuknak főhet a feje az esetlegesen Rise-ban le nem adott reklám miatt. Aláírom ...Szerintem egyáltalán nem. A Rádió1 egy nyugati - teljesen bevált - minta alapján felépített masszív brand, ami a hallgatók nagy többségének, fogalmazzunk úgy az átlag hallgatónak tetszik. Nem véletlenül első a 15-39 korosztályban már egy ideje. A Rádió1-re tekerő mindig ugyanazt a minőséget kapja, a Rádió1-en hirdetőnek még soha a büdös életben nem kellett csalódnia.
De könyörgöm szerintem a rádió1 napi 24 órás ténykedésénél semmi nem ássa jobban alá a hirdetők bizalmát, ők jóval többet tettek azért, hogy a rádiózás ilyen mélyponton van ....
lambda írta:Elég nagy átfedés volt a zenék között.Szabi írta: Milyen verseny az, ahol az egyik fizet, a másik nem, ráaásul a "másik" lenyúlja az "egyik" produktumát? (DiscoShit zenéire gondolok)Ok a a fizetéses dolog rendben van, de mint írtam más sokszor nekem maga a rádió zenei világa jött be, én erre gondoltam sokszor amikor védtem őket! Ami pedig a zenei világukat illeti ott azért elsősorban nem a discoshites vonal volt jellemző!!!!
És mi az, hogy discoshites zenék ???????? Ezeknek a zenéknek szinte mindegyike neked is nekem is többnyire (kis keresgélés után) hozzáférhető, lévén ezeket nem dízsé birkának, vagy sovány nyakláncosnyak gyártják .....
Akkor hol is itt a lenyúlás???????
lambda írta:Erről nem nyitok vitát, mivel rosszul fogalmaztam. Nem lenyúlja, hanem "ugyanazt a stílust kezdi el játszani", ezáltal hallgatókat és hirdetőpartnereket csal át magához. Ezt pedig tetézi azzal, hogy a produktumot nem lehet tisztán fogni és már zajosan sem minden esetben, köszönhetően a makacsságuknak és pénzéhségüknek, totál megingatva a hirdetők amúgy sem túl nagy bizalmát a rádiós hirdetési piacon.Szabi írta: Milyen verseny az, ahol az egyik fizet, a másik nem, ráaásul a "másik" lenyúlja az "egyik" produktumát? (DiscoShit zenéire gondolok)Ok a a fizetéses dolog rendben van, de mint írtam más sokszor nekem maga a rádió zenei világa jött be, én erre gondoltam sokszor amikor védtem őket! Ami pedig a zenei világukat illeti ott azért elsősorban nem a discoshites vonal volt jellemző?
És mi az, hogy discoshites zenék ???????? Ezeknek a zenéknek szinte mindegyike neked is nekem is többnyire (kis keresgélés után) hozzáférhető, lévén ezeket nem dízsé birkának, vagy sovány nyakláncosnyak gyártják .....
Akkor hol is itt a lenyúlás???????
Szabi írta: Milyen verseny az, ahol az egyik fizet, a másik nem, ráaásul a "másik" lenyúlja az "egyik" produktumát? (DiscoShit zenéire gondolok)Ok a a fizetéses dolog rendben van, de mint írtam más sokszor nekem maga a rádió zenei világa jött be, én erre gondoltam sokszor amikor védtem őket! Ami pedig a zenei világukat illeti ott azért elsősorban nem a discoshites vonal volt jellemző!!!!
lambda írta:Miért lenne az? Én ennek speciel örülök ha legaalább 1% ott, főleg ha pont a rádió 1-től vett el!Milyen verseny az, ahol az egyik fizet, a másik nem, ráaásul a "másik" lenyúlja az "egyik" produktumát? (DiscoShit zenéire gondolok)
Elvégre verseny van a hallgatókért vagy nem?????