Részben elfogadható ez a "felépített brand", de tényleg részben! Ha az ember napi 1 órát hallgat rádiót (max kettőt) még talán el is viselhető!
De rengetegen munkahelyen, üzletekben hallgatják például, ahol igen hamar elege lesz belőle az embernek.
És én itt -veled szintén nem egyetétve- mondom azt, hogy egy jól felépített műsorstruktúrát folyamatosan lehet hallgatni napi 8-9-10 órán át is (bár megjegyzem ilyennel még én sem találkoztam, mindamellett nem kivitelezhetetlen szerintem) Namármost a r1 abszolút nem ilyen!
Hallgatottsági adatokban első a 15-39 korosztályban? Ez akkora nagy durranás? Nem hinném! Vidéken a fiataloknak nincs más lehetősége, nincs alternatíva rádiózásban, nincs miből választani, így nem nehéz első helyet kiérdemelni ebben a korosztályban! Pesten azértmás kicsit a helyzet, és szerintem ha a Roxy kicsit belehúzna, ráverhetne akár több %-ot is a r1-re!Lehet rosszul fogalmaztam, talán nagyon bele kéne húznia, de megoldható lenne! Én leginkább roxyt hallgattam anno, azért pártoltam át a Rise-ra, mert a műsorai jobban bejöttek (kivétel Timo, őt nem igazán bírtam ...), a Roxy-n viszont már alig van műsor, elvétve szólnak műsorvezetők csak a hallgatóhoz! A zene meg ugye kevés szerintem, még ha jól összerakott is a műsorszerkezete!
És igen, egyxetértünk, valóban lenne igény egy jól struktúrált dance rádióra!
Privát véleményem ennyi, azt pedig továbbra is fenntartom, hogy azért olyan szintre ne süllyedjen már a R1, hogy mások alázásával próbál előnyhöz jutni, ez azért gáz ...