RADIOSITE Fórum

• RiseFM - Balaton - 98.9 MHz

#25397  Szerző: FMdarkside

Na, most már igazán a hét közepébe járunk, itt lenne az ideje kiiktatni a kalózrádiót...
 #25388  Szerző: Zoey

LuciFerko írta:
Zoey írta:
Cicoo írta: (Egyébként tegnap, de gondolom, még ma is, Bp.-en a Margit-híd budai hídfőtől szinte tökéletesen szólt a Rise a 4 villamoson. Én a Boráros térig mentem, ott átszálltam a 23 buszra, és még ott is meg lehetett találni azokat a pontokat, ahol közel tiszta a vétel. A vonaton is tudtam hallgatni, egyedül Pesterzsébet és Soroksár állomásoknál volt nagyobb keveredés, de ha kinyújtottam a karom a megfelelő irányokba, kezemben az mp3 lejátszóval, akkor mindenhol lehetett találni olyan pontot, ahol rendesen fogható.)
Ez most úgy hangzott, mintha csak amiatt szállnál buszra, meg villamosra, hogy megnézd, hol hogyan jön be... :D
Ja, vicces lehet, ahogy nyújtogatod a járműveken meg az utcán a karod, hogy megtaláld a megfelelő pontot, ahol rendesen bejön... (ezt azért mondom, mert én is szoktam ilyet csinálni, de nyílt téren még nem próbáltam).
én szoktam ilyet, kicsit sem néznek hülyének:D
Áááh, dehogy! :D
Lehet, akkor múltkor téged láttalak... ja nem, bocs, az egy pantomim művész volt, és nem volt MP3-lejátszó a kezében...
 #25387  Szerző: LuciFerko

Zoey írta:
Cicoo írta: (Egyébként tegnap, de gondolom, még ma is, Bp.-en a Margit-híd budai hídfőtől szinte tökéletesen szólt a Rise a 4 villamoson. Én a Boráros térig mentem, ott átszálltam a 23 buszra, és még ott is meg lehetett találni azokat a pontokat, ahol közel tiszta a vétel. A vonaton is tudtam hallgatni, egyedül Pesterzsébet és Soroksár állomásoknál volt nagyobb keveredés, de ha kinyújtottam a karom a megfelelő irányokba, kezemben az mp3 lejátszóval, akkor mindenhol lehetett találni olyan pontot, ahol rendesen fogható.)
Ez most úgy hangzott, mintha csak amiatt szállnál buszra, meg villamosra, hogy megnézd, hol hogyan jön be... :D
Ja, vicces lehet, ahogy nyújtogatod a járműveken meg az utcán a karod, hogy megtaláld a megfelelő pontot, ahol rendesen bejön... (ezt azért mondom, mert én is szoktam ilyet csinálni, de nyílt téren még nem próbáltam).
én szoktam ilyet, kicsit sem néznek hülyének:D
 #25386  Szerző: Zoey

#25373  Szerző: Cicoo

FMdarkside írta: Nem baj, hidd csak el, hogy a Rise FM a megtestesült megváltó.
Írtam én ilyet?
 #25362  Szerző: FMdarkside

Cicoo írta: Olvastam. Meg találtam egy ilyet: http://comment.blog.hu/2009/02/12/ment_ ... hnos_radio

És?!
Mit bizonyít ez a cikk? Azt, hogy anyagi gondokkal küszködtek.
Manapság ki nem küszködik ezzel?

Miért a Rise szerinted mivel küszködik...
Ezer éve volt itt arról szó, hogy már áprilisban gáz volt velük mert nem fizettek semmit...
Nem baj, hidd csak el, hogy a Rise FM a megtestesült megváltó.
 #25358  Szerző: FMdarkside

A PontFM már legalább egy hete publikálja, a Rise meg összefantáziált egy nagy kalap történetet, és azt hétfőtől nyomatják, nekik került egy hétbe...

Ezt olvasd el: http://www.kreativ.hu/cikk.php?id=24551

A rise egy kalap ****!
 #25355  Szerző: Cicoo

Valahogy gyanús nekem, hogy ennyi idő elteltével hirtelen mindkét fél elkezdte ecsetelni a saját verzióját. Eddig tartott kitalálni valami mesét? :sealed: Szerintem ennél lejjebb már nincs. Tegnap a Rise bebizonyította ezt műsor szinten is, reggel, a kb. 08:10-kor benyögött "most már elkezdhetünk beszélni a mai témánkról, a bakikról" tartalmú kis mondatocskával, illetve leginkább azzal, ami utána jött.. Ilyenek hangzottak el, hogy "Noé bakkerja: Ez esik, bakker!" Akartam írni, hogy Rise Fm bakker: Kapcsold már le, itt az NHH, bakker! :twisted: De ezt "anyagi okok miatt" megúszták.. :roll:) A Pontot az utóbbi napokban nem nagyon sikerült elcsípnem hallgatható formában, de amit olvastam róla, az alapján nem is akarom. (Amikor mégis sikerült, akkor meg nem bírtam hallgatni.. :sick: )

(Egyébként tegnap, de gondolom, még ma is, Bp.-en a Margit-híd budai hídfőtől szinte tökéletesen szólt a Rise a 4 villamoson. Én a Boráros térig mentem, ott átszálltam a 23 buszra, és még ott is meg lehetett találni azokat a pontokat, ahol közel tiszta a vétel. A vonaton is tudtam hallgatni, egyedül Pesterzsébet és Soroksár állomásoknál volt nagyobb keveredés, de ha kinyújtottam a karom a megfelelő irányokba, kezemben az mp3 lejátszóval, akkor mindenhol lehetett találni olyan pontot, ahol rendesen fogható.)
 #25338  Szerző: FMdarkside

Zsolt írta:Öhm... Ott áll elgvégén, hogy MTI. :mellow:
Hagyd. Annyira szubjektív a szerencsétlen, hogy nem lát tőle, és minden ésszerű logikával szembe megy, hogy védje a kedvenc játékát.
  • 1
  • 292
  • 293
  • 294
  • 295
  • 296
  • 470