Valahogy gyanús nekem, hogy ennyi idő elteltével hirtelen mindkét fél elkezdte ecsetelni a saját verzióját. Eddig tartott kitalálni valami mesét?

Szerintem ennél lejjebb már nincs. Tegnap a Rise bebizonyította ezt műsor szinten is, reggel, a kb. 08:10-kor benyögött "most már elkezdhetünk beszélni a mai témánkról, a bakikról" tartalmú kis mondatocskával, illetve leginkább azzal, ami utána jött.. Ilyenek hangzottak el, hogy "Noé bakkerja: Ez esik, bakker!"
Akartam írni, hogy Rise Fm bakker: Kapcsold már le, itt az NHH, bakker!
De ezt "anyagi okok miatt" megúszták..
) A Pontot az utóbbi napokban nem nagyon sikerült elcsípnem hallgatható formában, de amit olvastam róla, az alapján nem is akarom.
(Amikor mégis sikerült, akkor meg nem bírtam hallgatni..
)
(Egyébként tegnap, de gondolom, még ma is, Bp.-en a Margit-híd budai hídfőtől szinte tökéletesen szólt a Rise a 4 villamoson. Én a Boráros térig mentem, ott átszálltam a 23 buszra, és még ott is meg lehetett találni azokat a pontokat, ahol közel tiszta a vétel. A vonaton is tudtam hallgatni, egyedül Pesterzsébet és Soroksár állomásoknál volt nagyobb keveredés, de ha kinyújtottam a karom a megfelelő irányokba, kezemben az mp3 lejátszóval, akkor mindenhol lehetett találni olyan pontot, ahol rendesen fogható.)