RADIOSITE Fórum

• HBO csatornák (HBO, HBO 2, HBO 3, Cinemax, Cinemax 2)

#26790  Szerző: mgabor

T-sat mondjuk egy TP-re felokád 30 csatornát, mitől is lenne jó minőségű, még ha mpeg4 is...
 #26787  Szerző: rsite1

hát, nekem speciel a műholdas szolgáltatók közül messze a Digi jön be a legjobban. olcsó, a csatornák összeállítása messzemenően jobb, mint mondjuk a szintén nagy kapacitással rendelkező T-home Satnak. a Direct meg hát tudjuk milyen helyzetben van...minőségben pedig a T-home és a Digi kb. egy szinten van (!). abban a Direct a jó. T-saton csak egy két kifogástalannak mondható csatorna van: Tv2, RTL Klub, Viasat 3, meg még pár...
 #26786  Szerző: SzD

Személy szerint engem nem nagyon érdekel, mert valószínűleg nem nézném egyiket sem, és egy naptól nem esek hasra (főleg, mert ilyenkor gagyi filmeket adnak általában), de azért az, hogy a DigiTV eddig sem élt ezzel, és valószínűleg ezután sem fog, megint nagyon "jót" tesz a lelkemnek, és továbbra is erősíti bennem a Digi iránti "szimpátiát". Na jó, befejeztem, mert már biztosan unalmas... :D Meg ugye van más is, csak az a baj, hogy ebben nem én döntök...de ez már megint az én problémám.
 #25856  Szerző: mlaszlo

Mauro írta: Ezt mondjuk nem értem. Ha DVD-n úgy jön ki akkor miért nem tudják biztosítani? Nekik is érdekük minőségi sugárzás. Mert az több élőfizetőt is jelent és feltételezésem szerint akkor ők is jobban keresnek.
Nem tudom ez pontosan hogy megy, de a netboard-on az MTV-től és a Duna TV-től is panaszkodnak, hogy egyelőre a filmforgalmazók még nem annyira rugalmasak ennél a 4:3-16:9 kérdésnél.
 #25846  Szerző: Mauro

mlaszlo írta:
Mauro írta: Hát ép ez az régi mozi filmeket is szélesvásznúak. Mozi műsor meglepő hogy 4:3as. USA-ba nem 16:9 vennék fel? Esetleg HD?
Az a baj, hogy ez nem mindig csak az HBO-n múlik, hanem a film forgalmazóján is, hogy milyen formátumban tudja biztosítani a filmet.
Ezt mondjuk nem értem. Ha DVD-n úgy jön ki akkor miért nem tudják biztosítani? Nekik is érdekük minőségi sugárzás. Mert az több élőfizetőt is jelent és feltételezésem szerint akkor ők is jobban keresnek.
 #25843  Szerző: mlaszlo

Mauro írta: Hát ép ez az régi mozi filmeket is szélesvásznúak. Mozi műsor meglepő hogy 4:3as. USA-ba nem 16:9 vennék fel? Esetleg HD?
Az a baj, hogy ez nem mindig csak az HBO-n múlik, hanem a film forgalmazóján is, hogy milyen formátumban tudja biztosítani a filmet.
 #25837  Szerző: Mauro

mlaszlo írta:
Mauro írta:Meg az is rájuk férne, hogy eredeti képarányba adják filmeket Die Hard 3 pl 4:3 adták meg még jó pár filmet mostanában. Nyugaton már a kereskedelmi csatik már az előzetesek is 16:9be adják. Egy mozi csatitol ez elvárható lenne.
Ebben igazad van, sajnos előfordul még 4:3-as film, de amióta az HBO HD elindították, azóta drasztikusan lecsökkent a számuk, kb. 10% körül lehet a 4:3-as műsorok aránya. Ami állandóan 4:3-as az az egyik mozimagazin és néha egy-egy régebbi film.
Hát ép ez az régi mozi filmeket is szélesvásznúak. Mozi műsor meglepő hogy 4:3as. USA-ba nem 16:9 vennék fel? Esetleg HD?
 #25821  Szerző: mlaszlo

Mauro írta:Meg az is rájuk férne, hogy eredeti képarányba adják filmeket Die Hard 3 pl 4:3 adták meg még jó pár filmet mostanában. Nyugaton már a kereskedelmi csatik már az előzetesek is 16:9be adják. Egy mozi csatitol ez elvárható lenne.
Ebben igazad van, sajnos előfordul még 4:3-as film, de amióta az HBO HD elindították, azóta drasztikusan lecsökkent a számuk, kb. 10% körül lehet a 4:3-as műsorok aránya. Ami állandóan 4:3-as az az egyik mozimagazin és néha egy-egy régebbi film.
 #25819  Szerző: Mauro

Meg az is rájuk férne, hogy eredeti képarányba adják filmeket Die Hard 3 pl 4:3 adták meg még jó pár filmet mostanában. Nyugaton már a kereskedelmi csatik már az előzetesek is 16:9be adják. Egy mozi csatitol ez elvárható lenne.
  • 1
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 36