RADIOSITE Fórum

• RiseFM - Balaton - 98.9 MHz

#26428  Szerző: Pasa

:D Sajnos túl sokan italoztak ott, meg amúgy is a lányom lehetett volna (bár ez nem teljesen kizáró ok).
 #26300  Szerző: FMdarkside

Pasa írta: Most sajnos csak a Rise miatt... :cry:
Te k*rtad el. :) Fel kellett volna itassad a könnyeit, az alsógatyáddal...:)
 #26282  Szerző: Pasa

Chriss írta:és még a nők is szétszakadnak tőled... :shock:
Most sajnos csak a Rise miatt... :cry:
 #26229  Szerző: Chriss

Pasa írta:Ma úsztam egy (két-há) jót Zamárdinál a világ legszebb és legjobb tavában, és hát pár liter sört is legurítottam a torkomon. A büfében a Rise szólt, és a kiscsaj, aki vasárnap végleg (szezon végeztével) jön haza Pestre, szétszakadt, mikor mondtam, hogy Bp-n nincs már Rise FM.
tudsz élni wazze!
és még a nők is szétszakadnak tőled... :shock:
 #26212  Szerző: Pasa

Ma úsztam egy (két-há) jót Zamárdinál a világ legszebb és legjobb tavában, és hát pár liter sört is legurítottam a torkomon. A büfében a Rise szólt, és a kiscsaj, aki vasárnap végleg (szezon végeztével) jön haza Pestre, szétszakadt, mikor mondtam, hogy Bp-n nincs már Rise FM.
 #26192  Szerző: Permi

Cicoo írta:
Mauro írta:És? Sokan csinálják még így.
Jó, csak ez tipikusan az a topic, ahol -az éteri káosz miatt-, ha nem néztél fel fél napig, akkor olvashattál vissza 1-2 oldalt minimum, ráadásul szinte napról napra történtek és változtak a dolgok a témában.
Amúgy most a Ponton mennek hasonló zenék+még jobbak. Ha neked tényleg a zene a legfontosabb egy rádióban..
És HA A ZENE pont ELÉG neked! :lol:
 #26179  Szerző: Cicoo

Mauro írta:És? Sokan csinálják még így.
Jó, csak ez tipikusan az a topic, ahol -az éteri káosz miatt-, ha nem néztél fel fél napig, akkor olvashattál vissza 1-2 oldalt minimum, ráadásul szinte napról napra történtek és változtak a dolgok a témában.
Amúgy most a Ponton mennek hasonló zenék+még jobbak. Ha neked tényleg a zene a legfontosabb egy rádióban..
 #25901  Szerző: Mauro

djlacee írta:Hetekig nem néz fel és egyszerre reagál mindenre
És? Sokan csinálják még így.
 #25878  Szerző: mgabor

Mauro írta:Sajnálnám ha Rise megszűnne BP-n. Jó zenéket adod.
én adom, persze, de annak mi a rák köze van a rise-hoz :D
 #25872  Szerző: djlacee

Hetekig nem néz fel és egyszerre reagál mindenre
  • 1
  • 284
  • 285
  • 286
  • 287
  • 288
  • 470