RADIOSITE Fórum

• MTVA (M1, M2, M3.hu, M4 Sport, M5, Duna, Duna World)

#26059  Szerző: Pasa

Hát nagyon nem értek veled egyet. Én, ha tehetem, minden reggel megnézem, mert érdekes, informatív és olyan perspektívából láttatja az ottani eseményeket, amiről még csak nem is álmodhat egy "Tények-fan".
 #26051  Szerző: mgabor

Kárpát Expresszt egyszer volt (bal)szerencsém látni, nekem az jött le, hogy annak a készítői úgy állnak az egész kérdéshez, hogy azért, mert a határon túliakról, a határon túliaknak szól, az már önmagában egy misszió, és nem is kell, hogy jó legyen a műsor, nyugodtan oda lehet baszni egy amatőr, vontatott, falutévés valamit, oszt letudtuk a missziót. Hát szerintem meg nem, nemtom, határon túl nézik-e egyáltalán, de gyanítom, hogy ott se nagyon. Ha már csinálnak, akkor csináljanak jót, nem a Mars bolygóra sugárzunk idegen lényeknek.
Szóval így nemtom, mekkora veszteség...
 #26048  Szerző: Pasa

Nana, azért a Magyar Televíziónak nem egy határon túliaknak szóló műsora is van (pl. Kárpát Expressz), nem is beszélve az anyaországot bemutató adásokról.
 #26045  Szerző: mgabor

Pasa írta:
mgabor írta:különben meg ott is alacsony nézettségű az m2 és ott is RTL Klubot néznek.
Aha. Akkor nekik ne is adjunk kultúrát? Elég oda is a szutyok? :o
ahogy RTL Klubot néznek, ugyanúgy továbbra is fognak tudni m2-t. egyébként az m2 a kedvenc csatornám, a filmek meg a záróra miatt, meg hogy normális fél9-es időben van híradó :) de a határon túli adás a Duna TV, meg a Duna 2, az m2 csak kényszerből volt műholdon a földi frekihálózat elvesztését követően.
 #26039  Szerző: Pasa

mgabor írta:különben meg ott is alacsony nézettségű az m2 és ott is RTL Klubot néznek.
Aha. Akkor nekik ne is adjunk kultúrát? Elég oda is a szutyok? :o
 #25968  Szerző: mgabor

Mauro írta:És határon túli nézőkel mi lesz?
mi volna, aki akar magyar adókat nézni a határon túl, az néz is.
különben meg ott is alacsony nézettségű az m2 és ott is RTL Klubot néznek.
 #25959  Szerző: mlaszlo

Mauro írta: És határon túli nézőkel mi lesz?
Minek kell 4:3ba feladni műholdra? Az nem pazarlás?
http://www.lyngsat.com/ew2.html
Érdekes románoknál van pénz ennyi adó műholdas sugárzására.
Itt miért nincs?
Mi lesz azokkal, akik esetleg nem tudják meg venni STB-b?
A 4:3-as sugárzás jelenleg nem pazarlás, mert az MTV-nek jelenleg az egész TP-re szól a bérlete, így ha csak egy adót helyez el rá, akkor is ugyanannyi lenne a bérleti díj.
A határon túli nézőknek gondolom maradna a Duna TV és az Autonómia.
Szerintem az lenne jó, ha esetleg szerződnének valamelyik DTH szolgáltatóval vagy esetleg közösködnének a Duna TV-vel és ha a HD-t nem is, de legalább az m2 SD változatát megtartani műholdon is.
 #25957  Szerző: Mauro

Kormánypárti források szerint a hosszabbítás pénzkidobás lenne, mivel a belföldet már az év vége felé lefedi az Antenna Hungária földfelszíni digitális műsorszórása, itt pedig jelen van az M2.

És határon túli nézőkel mi lesz?
Minek kell 4:3ba feladni műholdra? Az nem pazarlás?
http://www.lyngsat.com/ew2.html
Érdekes románoknál van pénz ennyi adó műholdas sugárzására.
Itt miért nincs?
Mi lesz azokkal, akik esetleg nem tudják meg venni STB-b?
 #25956  Szerző: mgabor

http://index.hu/kultur/media/2009/09/02 ... z_mtv-tol/
Elsősorban az MTV-től vonnák meg annak a 9,5 milliárd forint címzett támogatásnak több mint a felét, ami idén még a köztévé rendelkezésére állt. Költségcsökkentő tételként jöhet szóba, hogy nem hosszabbítják meg az MTV kettes csatornájának (M2) műholdas sugárzását.

Kormánypárti források szerint a hosszabbítás pénzkidobás lenne, mivel a belföldet már az év vége felé lefedi az Antenna Hungária földfelszíni digitális műsorszórása, itt pedig jelen van az M2.
  • 1
  • 205
  • 206
  • 207
  • 208
  • 209
  • 235