Ebben nagyjából egyetértek veled. Elég lenne szerintem az m1 (vagy inkább mtv) és a Duna Tv, nincs szükség az m2-re és az Autonómia tévére.
Mauro írta:Mondjuk, ha tényleg megszűnik M2 műholdas adása azoknak lesz rossz, akik nem rég vettek digitális beltérit az analóg adás leállítása miatt. Vehetnek STB-t is. Kivéve azok akik jövőre akarnak új TV-t venni.Szerintem ha leállítják, akkor az inkább a határon túlik magyaroknak lesz rossz, azoknak a száma, akik országon belül nézik egyéni műholdvevővel, szerintem csekély.
mgabor írta:persze az egy normális magyar tévétársaságEz a kulcsmondat...
Pasa írta:Hát nagyon nem értek veled egyet. Én, ha tehetem, minden reggel megnézem, mert érdekes, informatív és olyan perspektívából láttatja az ottani eseményeket, amiről még csak nem is álmodhat egy "Tények-fan".lehet, mondom, egyszer láttam, az szar volt, úgy adták elő magukat a műsorkészítők, mintha a Holdon lennének. de egyébként több közszolgálati műsora is ilyen az MTV-nek, olyan "tudjuk le a kötelezőt, mer' erre kapjuk a pénzt"-jellegű. ettől még persze az egy normális magyar tévétársaság, de úgy van vele az ember, mint apa a hülyegyerekével, szereti, de csak lebassza, amikor csorgatja a nyálát