RADIOSITE Fórum

• Helyi, körzeti közösségi rádiók

#26255  Szerző: djlacee

Aztán "majd megszokod" ? :twisted:
 #26247  Szerző: LuciFerko

Richmonde írta:Dance rádió (CHR) a kisköznél szükséges vállalásokkal.
enyém detto 8-) "jó zenék, fontos infók és kis közszolgálat - mind ezt lazán"
 #26242  Szerző: Richmonde

Dance rádió (CHR) a kisköznél szükséges vállalásokkal.
 #26227  Szerző: giallarosa

Richmonde írta:
LuciFerko írta: honnan az infó? törvény szerint kéne lennie.
Az ORTT honlapján olvastam. Linket nem tok :mellow:
Richmonde, meg szabad kérdezni, hogy milyen rádió lesz a Tiéd, ha nyersz?
 #26201  Szerző: mgabor

Permi írta:Valszeg nem is az adásidőt osztanák, csak a lefedett területet szűkítenék...
hát azt lehet, mert az adóengedélyt úgy adják ki, hogy ellátott lakosságszám nyolcezer fő, aztán ha az megvan, nemigen sírhatsz. onnantól minden méter ajándék, merthogy a rádióhullámnak megtiltani nem lehet, hogy tovább terjedjen :)
 #26200  Szerző: Szd96

Permi írta:
mgabor írta:
jimmer írta:nem tudom erről mit írnak a rendelkezések, hogyha az egyik már régebb óta működő történet. szerintem azt már nem bonthatják meg. legalábbis így lenne logikus és fer. az újak esetében szoktak a két újonccal vádalkut kötni :D
jaja, ha már egyszer kiadták a 24 órás szerződést, akkor csókolom, az ott van, nincs osztozkodás.
Valszeg nem is az adásidőt osztanák, csak a lefedett területet szűkítenék...
Inkább növeljék mint szűkítsék!
 #26196  Szerző: Permi

mgabor írta:
jimmer írta:nem tudom erről mit írnak a rendelkezések, hogyha az egyik már régebb óta működő történet. szerintem azt már nem bonthatják meg. legalábbis így lenne logikus és fer. az újak esetében szoktak a két újonccal vádalkut kötni :D
jaja, ha már egyszer kiadták a 24 órás szerződést, akkor csókolom, az ott van, nincs osztozkodás.
Valszeg nem is az adásidőt osztanák, csak a lefedett területet szűkítenék...
 #26187  Szerző: mgabor

#26186  Szerző: Szd96

Ó jöhetne már valami olyan ami az EGÉSZ várost lefedi mert az avas ugye xar az eper meg a diósgyőr miatt szarul jön a parkon nem nagyon van műsor az express nem fogható :unott: :unott: . Úgyhogy VÁRJUK a rádiót!!
 #26182  Szerző: jimmer

nem tudom erről mit írnak a rendelkezések, hogyha az egyik már régebb óta működő történet. szerintem azt már nem bonthatják meg. legalábbis így lenne logikus és fer. az újak esetében szoktak a két újonccal vádalkut kötni :D
  • 1
  • 123
  • 124
  • 125
  • 126
  • 127
  • 164