Richmonde írta:Dance rádió (CHR) a kisköznél szükséges vállalásokkal.enyém detto
Richmonde írta:Richmonde, meg szabad kérdezni, hogy milyen rádió lesz a Tiéd, ha nyersz?LuciFerko írta: honnan az infó? törvény szerint kéne lennie.Az ORTT honlapján olvastam. Linket nem tok
Permi írta:Valszeg nem is az adásidőt osztanák, csak a lefedett területet szűkítenék...hát azt lehet, mert az adóengedélyt úgy adják ki, hogy ellátott lakosságszám nyolcezer fő, aztán ha az megvan, nemigen sírhatsz. onnantól minden méter ajándék, merthogy a rádióhullámnak megtiltani nem lehet, hogy tovább terjedjen
Permi írta:Inkább növeljék mint szűkítsék!mgabor írta:Valszeg nem is az adásidőt osztanák, csak a lefedett területet szűkítenék...jimmer írta:nem tudom erről mit írnak a rendelkezések, hogyha az egyik már régebb óta működő történet. szerintem azt már nem bonthatják meg. legalábbis így lenne logikus és fer. az újak esetében szoktak a két újonccal vádalkut kötnijaja, ha már egyszer kiadták a 24 órás szerződést, akkor csókolom, az ott van, nincs osztozkodás.
mgabor írta:Valszeg nem is az adásidőt osztanák, csak a lefedett területet szűkítenék...jimmer írta:nem tudom erről mit írnak a rendelkezések, hogyha az egyik már régebb óta működő történet. szerintem azt már nem bonthatják meg. legalábbis így lenne logikus és fer. az újak esetében szoktak a két újonccal vádalkut kötnijaja, ha már egyszer kiadták a 24 órás szerződést, akkor csókolom, az ott van, nincs osztozkodás.
jimmer írta:nem tudom erről mit írnak a rendelkezések, hogyha az egyik már régebb óta működő történet. szerintem azt már nem bonthatják meg. legalábbis így lenne logikus és fer. az újak esetében szoktak a két újonccal vádalkut kötnijaja, ha már egyszer kiadták a 24 órás szerződést, akkor csókolom, az ott van, nincs osztozkodás.