RADIOSITE Fórum

• Pont FM

#26402  Szerző: LuciFerko

:lol:
 #26401  Szerző: rsite1

ezdekurvanagy. :D :D
 #26363  Szerző: Permi

Egy kis vételi visszajelzés: közép Nógrádban kissé zajosan, de hallgatható a Pont. Természetesen a Rise szebben szólt, de annak a vétele is mono volt, viszont sistergés mentes. Szóval egy kis púder felcsavarás erre is jótékonyan hatna... :yeah:
 #26337  Szerző: Permi

bsector írta:Marha zsír a zene. Mylo-t a népnek! ;)
Mert PONT ez kell a népnek... :party:
 #26325  Szerző: LuciFerko

:yeah:
 #26324  Szerző: bsector

Marha zsír a zene. Mylo-t a népnek! ;)
 #26263  Szerző: Cicoo

Pasa írta:Szóval amellett, hogy tényleg full korrekten leírod itt mindig, hogy nem a te kompetenciád, hogy mi lesz a két frekivel, ne hitesd el szegény "fiatalokkal", hogy Rise helyett lesz egy legalább olyan jó rádió ezen a frekin!
Miért, eddig megpróbálta elhitetni? :oops:
 #26261  Szerző: rsite1

JoNeS írta:Érdekes különben hogy a Rock vagy a Fekete zene kedvelőinek nem habzik annyira a szája, mint az elhallgattatott budapesti Rise FM hallgatóié.
Ez így erős. Olvasd vissza a Rise Fm fórumát, amikor a 88.1-en elhallgatott a Pont. Rettenetes volt annyi primitív okádást elolvasni.

Elég csak az ilyen gyönyörűségeket említeni, hogy: "Lehet, hogy a sok balatoni parasztnak ez jó, de nekünk budapestieknek rock kell."

Ez kb. így konkrétan le lett ott írva.
Erről ennyit...
 #26236  Szerző: Permi

JoNeS írta:Sajnálom ha hamis illúziókra adtam okot! Nem állt szándékomban! Bennem nincsenek, mindig feltételes módban beszélek.

Ezért írtam tegnap hogy kiszállok a témából! ne legyen félreértés és ne kezdjen senki feleslegesen agyalni. Fel sem merült hogy én dance rádiót akarok, (a rock és a fekete zene amihez értek) de valójában semmi jelentősége annak hogy én mit szeretnék :D

Érdekes különben hogy a Rock vagy a Fekete zene kedvelőinek nem habzik annyira a szája, mint az elhallgattatott budapesti Rise FM hallgatóié. Pedig az említett két stílus nincs vagy minimólban az éterben, míg a klub zene ezerrel nyomul. Na mindegy, nem az én pályám.

Részemről kiszálltam, ami velem kapcsolatos azt a blog-omon megírom.

Tiszteletem!!!
Jones!
Azért kiszállni igazán nem kéne, mert bár nem rajtad múlik a rádió jövője, de mégis csak te vagy az a hiteles forrás akinek az infóira 100%-ig lehet adni és nem csak lebegtetés és fikció amiket eddig is megtudtunk tőled.

Hogy mi lesz, azt szerintem még maga a tulaj sem tudja, úgyhogy emiatt nem kéne egymás torkát átharapni. Én azt mondom carpe diem, élvezzük amíg tart és amíg jólesik, a többit meg majd hozza az élet... Éljenek a jó zenék és a jó rádiók (sajnos ez utóbbiból nem sok van)! 8-)
  • 1
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 55