RADIOSITE Fórum

• Rádió Smile - Kiskunfélegyháza - 89.9 MHz

#27400  Szerző: SzD

De, sajnos 10 mp-ként megakad. De már ez is valami! :)
 #27399  Szerző: jimmer

Már most sem akadozik, a kódolással volt egy kis gondja a pc-nek, de a főtechnikus úr megoldotta a problémát. új kamera, új beállítások :)
 #27286  Szerző: SzD

jimmer írta:ismét egy kis update-ről számolhatok be. a webtv webkameráját cseréltük egy újra, ami remélhetőleg sokkal szebb, élesebb képet ad.
Addig oké, hogy szebb képet ad, csak sajnos nagyon akadozik. :(
De ha jól hallottam valamelyik reggel, novembertől nem lesz ezzel gond, mert nagyobb sávszélességű internetetek lesz. Ugye jól hallottam? :boldog:
 #27281  Szerző: jimmer

ismét egy kis update-ről számolhatok be. a webtv webkameráját cseréltük egy újra, ami remélhetőleg sokkal szebb, élesebb képet ad.
 #27189  Szerző: jimmer

Köszönöm a többiek nevében is a véleményeket.

Igen a Behri pult fel van programozva, különböző preset-ek lettek beállítva, ezzel is segítjük és kényelmesebbé tesszük a főként több emberes műsorvezetést, illetve elkerüljük a túlvezérlést.

Van egy alap ADÁS preset; valamint 1 mvezető ON AIR; 2 mvezető ON AIR; telefonhoz, VT felvételhez, bejátszó gép adásba adásához.

Illetve ha több mikrofon kell egyszerre, akkor csoportba rendezzük őket és egy potival feltolja a többit is, a beállított szintre. Ügyes kis pult, nagyon megérte az árát. Főleg hogy az audio in & out is full digitális a külső interfésznek köszönhetően.
 #27179  Szerző: mjoel

Hali! Valóban egy nagyon profi rádióról van szó. A stúdió nagyon szépen meg van csinálva minden feltétel adott ahhoz, hogy szivonalas műsorokat készítsen a Rádió Smile csapata. A stábtagok, műsorvezetők, dj-ék tudják mit kell tenni érezhető, hogy egy össze szokott és vidám kis csapatról van szó. Csak gratulálni tudok a rádió vezetőségének és egyeben további sok sikert kívánok nekik. :)
üdv.
 #27170  Szerző: Johnny

Ügyes oldal, a rádió is jó.
 #27168  Szerző: NagyBela

Üdv Jimmer!

Nos megkukkantottam a honlapot első körben a benyomásom teljesen pozitív!
Szépen rendezett megvan rajta minden ami kell sőt még egy kicsit több is.
Annyit hiányolok, hogy a reklámtarifák nincsenek fent az oldalon. Ez lehet, hogy üzletpolitikátok miatt van de egye fene. :)

Látom, hogy a stúdió jó összerakott. Egy kérdés: Fel van programozva az a Behri pult? :)

Műsorok és zenék tekintetében látom, hogy nem vagytok sablonosak. Jók a szignálok és kellemes hangvégtelű az egész rádió. Úgyhogy szerintem nincs szükség pro és kontrára.

További eredményes munkát és sok sikert Nektek!

Hajrá Smile! Csak így tovább!

(sok ilyen rádióra lenne szükség!)
 #26850  Szerző: jimmer

Felkerült a Túsz szabadító akció videója a http://www.radiosmile.hu -ra! Nézzétek nézzétek, izgalmas filmvetítés! Winnetou.. :D
 #26676  Szerző: SzD

:)

Csak kár, hogy a Blikk munkatársa nem tudja leírni rendesen a rádió nevét... :|
Most olvastam egy cikket, amiben a radiocaféról volt szó, és azt sem tudják soha rendesen leírni. Igaz nem caféradio-nak írják, de legalább a kezdőbetűjét (néha a c-t is) mindig nagybetűvel írják...pedig csupa kisbetű. :csukottszem:
  • 1
  • 27
  • 28
  • 29
  • 30
  • 31
  • 41