RADIOSITE Fórum

• Helyi, körzeti közösségi rádiók

#28364  Szerző: LuciFerko

na jó. Fehérvári apeh bleah, úgyhogy elküldöm a nyilatkozatokat és a műsortervet és csá. És ha bukik a pályázatom csatlakozok a feljelentéshez :x
 #28361  Szerző: Richmonde

Sajnos pedig ez van. És a friss tények: Apeh -> 30 nap múlva küldik az igazolást. Mondom nekem max 15 napom van, mert addig kell visszaküldenem a hiánypótlást. Erre ők: nehogy már én osszam be az idejüket. Vérnyomás 200/100 de visszafogom magam. Mikor látta, hogy kezd vörösbe átmenni a fejem és kikértem magamnak a hangnemet közölte a csaj, hogy na jó megpróbálja 15 nap múlva küldeni. Anyád. :hit: Múlt pénteken vettem át a levelet, de jó hagyom, majd max közlöm az ORTT vel, hogy mi van. Ortt -> hív az emberem, hogy megtudta, aki az első rostát csinálta az egy 25 éves joghallgató, ismétlem joghallgató leányka akinek fingja sincs az egészről, ezért hogy jól teljesítsen elkezdett okoskodni. Diploma sehol, végzettség nuku, szakmai hozzáértés nulla. Sok pályázótól nem kértek igazolást, tőlem meg pl. aláírási címpéldányt. Valahogy sikerült elérnem az ORTT-s buxát, aki (nem viccelek) hebegve-habogva közölte, hogy "őőő igazolás az őőő jaaa az kell, adótartozás nem bak ha van de legyen beleírva, de jobb lenne ha nem lenne (jééé tényleg? :vomit: ) de muszáj 15 napon belül, deee igen az kellene mindenképpen." :shoot: Ha valaki érti mi történik most az ORTT-ben kérem írja le, mert nekem fingom sincs, de úgy érzem idióták ülnek a bársonyszékben.
 #28360  Szerző: giallarosa

Richmonde írta: Én meg ráadásul Fidesz rádiónál tolom jelenleg és ismerik a nevem.
Hmm... nem hiszem, hogy az első tagmondatban van a lényeg, hanem inkább a másodikban... Mert attól, hogy egy rádió vezetősége X pártállású, az még nem feltétlenül jelenti, hogy az összes ott dolgozó is az! Vagy már oda jutottunk, hogy a vezetőség az alapján vesz fel pl. műsorvezetőket?? Azért csak nem... (megjegyzés: azért nem gondoltam volna sok-sok évvel ezelőtt, hogy egyszer úgy lesz elkönyvelve a Rádió Eger, hogy „fideszes rádió” és sajnálom, hogy manapság létezik ilyen kijelentés :( ) Viszont abban egyetértek, hogy ne legyenek már személyeskedések és az ORTT se amiatt szemétkedjen vkivel, mert eltérő nézeteik vannak. Mert ez tényleg nem fair. :(
 #28356  Szerző: Richmonde

mgabor írta:de hát van kis telefonotok, felhívjátok az illetékes irodát és a-tól z-ig végigkérdezitek az ilyen kérdéses részeket...
Megtörtént. A jogászuk azt mondta nem kell adóigazolás, most meg kérik. Felhívtam újra, azt mondta nem kell. Akkor most mi legyen? Go Apeh. Ma kell indulnom Németországba ráadásul időre. Ha addig el tudom intézni akkor ok, ha nem akkor mea culpa. Érdekes lesz a menet. És arról még nem is írtam az előbb, hogy ugye rossz címre küldték a hiánypótlási kérelmüket. :wailing: :wailing: :wailing:
 #28353  Szerző: mgabor

de hát van kis telefonotok, felhívjátok az illetékes irodát és a-tól z-ig végigkérdezitek az ilyen kérdéses részeket...
 #28351  Szerző: Richmonde

Csináltunk már más EU országba is pályázatot, ott minden elsőre, csont nélkül ment. Azt kérték ami a felhívásban szerepelt, semmi többet. 2 hét alatt megvolt minden, papír a zsebbe, freki, engedély, minden. Most különösen fingatnak minket, hiszen jönnek a választások ezt ne feledjük. (belső infó) Én meg ráadásul Fidesz rádiónál tolom jelenleg és ismerik a nevem. Mi lesz az ORTT-ből ezután? Gestapo??? Egy biztos, ha bukom valami miatt, felnyomom őket hivatali hatalommal való visszaélés tárgyában. Miért? Azért mert a saját weboldalukon szándékosan hiányosan és pontatlanul tették közzé a pályázati felhívást, hogy káésőbb tudjanak mibe belekötni, mondva csinált okokra hivatkozva utasítanak el pályázókat, szándékosan félretájékoztatnak időhúzás címen, a felhívásban nem szereplő nyilatkozatokat kérnek, stb. stb. Kezd a tököm tele lenni az egésszel.
 #28337  Szerző: LuciFerko

Richmonde írta:
LuciFerko írta:tőlem is. De a siófoki pályázótól nem!!! Amúgy én meg azt hallottam szintén az ORTT-től hogy igenis kell apeh igazolás és aláírási minta amit a jegyzőnél lehet kérni. AKKOR MOST MI VAN???? :wailing:
Tőlem meg aláírási címpéldányt nem kértek, egy másik heves megyei pályázótól aki szintén magánszemély, Apeh igazolást nem. Nem értek már semmit.
El kéne érni egy fejest és megkérdezni hogy most mi van. Mert ez több mint aggasztó és kiborító :x
 #28328  Szerző: Richmonde

LuciFerko írta:tőlem is. De a siófoki pályázótól nem!!! Amúgy én meg azt hallottam szintén az ORTT-től hogy igenis kell apeh igazolás és aláírási minta amit a jegyzőnél lehet kérni. AKKOR MOST MI VAN???? :wailing:
Tőlem meg aláírási címpéldányt nem kértek, egy másik heves megyei pályázótól aki szintén magánszemély, Apeh igazolást nem. Nem értek már semmit.
 #28326  Szerző: LuciFerko

tőlem is. De a siófoki pályázótól nem!!! Amúgy én meg azt hallottam szintén az ORTT-től hogy igenis kell apeh igazolás és aláírási minta amit a jegyzőnél lehet kérni. AKKOR MOST MI VAN???? :wailing:
 #28324  Szerző: Richmonde

Komolyan mondom ez csúcs. Magánszemélyként pályáztam meg a frekit, erre APEH meg Vám igazolást kérnek tőlem. MI VAAAAAN? Nem nyereségérdekelt rádióra pályáztam b***ák meg :wailing: Direkt felhívtam az ORTT jogászát aki elmondta a telefonba, hogy nem kell, mert hát miért is kellene ha magánszemélyként pályázok és jóformán hülyének nézett, hogy ilyeneket kérdezek. Egyébként áll a bál-e téren, beszéltem más pályázókkal is a környékről. Senki nem érti mi ez a feszengés az ORTT részéről. Én se.
  • 1
  • 115
  • 116
  • 117
  • 118
  • 119
  • 164