Sajnos pedig ez van. És a friss tények: Apeh -> 30 nap múlva küldik az igazolást. Mondom nekem max 15 napom van, mert addig kell visszaküldenem a hiánypótlást. Erre ők: nehogy már én osszam be az idejüket. Vérnyomás 200/100 de visszafogom magam. Mikor látta, hogy kezd vörösbe átmenni a fejem és kikértem magamnak a hangnemet közölte a csaj, hogy na jó megpróbálja 15 nap múlva küldeni. Anyád.

Múlt pénteken vettem át a levelet, de jó hagyom, majd max közlöm az ORTT vel, hogy mi van. Ortt -> hív az emberem, hogy megtudta, aki az első rostát csinálta az egy 25 éves joghallgató, ismétlem joghallgató leányka akinek fingja sincs az egészről, ezért hogy jól teljesítsen elkezdett okoskodni. Diploma sehol, végzettség nuku, szakmai hozzáértés nulla. Sok pályázótól nem kértek igazolást, tőlem meg pl. aláírási címpéldányt. Valahogy sikerült elérnem az ORTT-s buxát, aki (nem viccelek) hebegve-habogva közölte, hogy
"őőő igazolás az őőő jaaa az kell, adótartozás nem bak ha van de legyen beleírva, de jobb lenne ha nem lenne (jééé tényleg?
) de muszáj 15 napon belül, deee igen az kellene mindenképpen." 
Ha valaki érti mi történik most az ORTT-ben kérem írja le, mert nekem fingom sincs, de úgy érzem idióták ülnek a bársonyszékben.