RADIOSITE Fórum

• Sláger Rádió

#29429  Szerző: mgabor

Rádiós írta:ÁLLÁSAJÁNLAT

Megszűnő országos rádiókból feleslegessé vált műsorvezetőt, hírszerkesztőt alkalmaznék.
Fizetés, mint bárki másnak. Amennyiben jelenléted plusz bevételeket eredményez, akkor százalékos arányban növeljük fizetésedet.
Jelentkezés itt priviben!
azért vágod, hogy ez röhej...
 #29428  Szerző: mgabor

vdxp írta:Az engedélytagadás (Sláger és Danubius) az ORTT-bol van egy nagy szégyen. Magyarország nekem egy médiabanánköztársaság! Kérlek, a kemény szavakra mentség körül. :sick:
Dear vdxp, the members of the National Radio and Television Board were deputed by the political parties of the Parliament, so they make their decisions by political interests. The rules can be easily trespassed by them because of the out-of-date law on broadcasting, and in the political situation of today's Hungary they aren't shy to take the advantage of this. But these were the rules also in 1997, when Sláger and Danubius won their frequencies, why didn't anybody protested against it in the past?
So, nothing new with this, Hungary is not a media banana republic, just a banana republic. All the people are waiting the change from Fidesz, Jobbik, or MSZP, they want the political parties to solve their problems, but they don't want to do anything for it, so they let themselves to be affected by their emotions. They just want the Kádár-era to come back, when the state provided them job, home, cheap food, free education and healthcare, and they didn't need to do anything for it. And while they are angry to the politicians, they're cheating with the taxes, benefits, etc. ...
I love my country very much, but there are serious problems with the people's sense of democracy.
 #29427  Szerző: Pasa

vdxp írta:Magyarország nekem egy médiabanánköztársaság!
Nekem is! :x
 #29426  Szerző: Rádiós

ÁLLÁSAJÁNLAT

Megszűnő országos rádiókból feleslegessé vált műsorvezetőt, hírszerkesztőt alkalmaznék.
Fizetés, mint bárki másnak. Amennyiben jelenléted plusz bevételeket eredményez, akkor százalékos arányban növeljük fizetésedet.
Jelentkezés itt priviben!
 #29425  Szerző: vdxp

Az engedélytagadás (Sláger és Danubius) az ORTT-bol van egy nagy szégyen. Magyarország nekem egy médiabanánköztársaság! Kérlek, a kemény szavakra mentség körül. :sick:
 #29421  Szerző: mgabor

ez a legjobb: "DE tudjátok mi ötlött fel. nos nemsokára választás lesz, figyeljétek meg az egyik párt ezt felhozza h majd vissza hozzá a rádiókat és lesz minden újra és ezzel nyernek már 3 millió választót."

ezért egy rakás szar ez az ország, mert ilyeneknek van választójoguk :lol:
 #29420  Szerző: mgabor

http://hallgatokaradioert.com/forum_hsz.php?forumid=2
nem is tüntetésnek kéne nevezni anem valami közös vicces megjelenés.....odamenni 10:00kor és egy bumeránggal a kezében mindenki elkezdene piritóst enni:D ezt nem büntethetik....petició irásos bizonyiték arra hogy jelen vagyunk....a piritós evés meg látványos...sajtó ott lenne...benne lennénk a hirekben
bittos
 #29419  Szerző: Szd96

mikysoft írta:
mgabor írta:november 7-én, 10 órára békés tüntetést szerveznek az ORTT székháza elé a lelkes hallgatók.
tippeljünk, hányan lesznek
80, ha nem esik az eső.
Had menjenek úgy se lesz semmi
 #29418  Szerző: mgabor

mikysoft írta:80, ha nem esik az eső.
én 30-at gondoltam, 80 csak akkor, ha lesznek rendőrök és újságírók, de érdektelen az egész
  • 1
  • 77
  • 78
  • 79
  • 80
  • 81
  • 149