igen, erről beszéltem, tegnap hallgattam, hogy hogyan tálalják a megszűnést, és pl http://www.youtube.com/watch?v=Oo-YJwGHaJI ilyenekbe botlottam, én éreztem magam rosszul 

nekem8 írta:na látod árpikám erről beszéltem nektek azt sem tudod miről irtál ,egyszer hallgattad!Csak, hogy belepofázzak kicsit... Ha én egyszer belekóstolok valamibe, és az szar, nem fogom megkóstolni egy hét múlva még egyszer, remélve, hogy háta már nem annyira szar. Tudom, hogy minden megszokás kérdése, de húzzunk meg egy vonalat... Az esélyt tőlem is megkapta, el is tekertem utána gyorsan.
bocsi hogy ellentmondásba keveredtünk ...
nekem8 írta:de azért csak van valami oka annak hogy ők és nem te vagy ti ültetek oda a mikrofon mögéVan. Le is írom mi az. Miután megkerestek mindenkit, aki él és mozog és már (kis túlzással) látott ilyet Miskolcon, majd amikor ez a sok-sok ember mind egymás után mondott nemet a rádióra, ilyen-olyan okok miatt (jobb neki, ahol most van, többet keres, szakmailag visszalépés lett volna, hülye a tulaj, stb.) maradtak, azok, kik bár már szintén láttak ilyet, máshová nem kellenek (hagyjuk miért), tisztelet a kivételnek természetesen. Én magam is fel tudok sorolni legalább 4-5 embert, aki dolgozhatott volna ott. Hívták, de nem ment.
nekem8 írta:mgabor,te hallgatod is a rádiót,vagy csak irod a hülyeségeidet és általánositassz,mert a 2 hülyéből már csak egy van expressben,szóval nem értem miért irsz és mondassz olyanról véleményt akik már legalább másfél hónapja nem is tartoznak ehhez a rádióhoz,egyébként nem volt rossz ez a safety car ,de ha rossz volt ,miért hallgattad?ugye tetszett!!!sok ORTT-s Nyalis!!!majd ha szépen megírod, beszélgethetünk![]()
üdv nekem8