RADIOSITE Fórum

• Radio Express

#29940  Szerző: Obladioblada

nyikolaj írta:Reméljuk tavasszal lesz már valami. 8-)
El fogják adni. Aki a legtöbbet mondja, az viszi, ha kell egyáltalán valakinek. Nem lesz ez se helyi, nyakam rá. Először... Másodszor... Senki többet, harmadszor...
 #29937  Szerző: nyikolaj

Reméljuk tavasszal lesz már valami. 8-)
 #29935  Szerző: VidámSrác

nyikolaj írta:Szerintem várja,hogy a 101.6 beinduljon. :S
Remélem nem kell már rá sokat várni.
azért tartós tejet bátran lehet venni addig... :lol: :lol:
 #29899  Szerző: paradigm

nyikolaj írta:Szerintem várja,hogy a 101.6 beinduljon. :S
Nem éppen erre gondoltam, de majd orrhangnak biztos leesik.... :)
 #29869  Szerző: nyikolaj

Szerintem várja,hogy a 101.6 beinduljon. :S
 #29865  Szerző: paradigm

orrhang írta:MErt egy kalap...t nem er az egesz. Mar az elejetol fogva nem foglalkozott vele senki, mas,megszunt miskolci kereskedelmi adokbok vettek at a rosszabbnal-rosszabb musorvezetoket es hirszerkesztoket, akik lehet,hogy ide jok voltak, de ugy tunt, hogy ok is inkabb ugy gondoljak csak vegetalnak es ha majd jon egy uj, jobb, akkor valtanak. A tulaj -mint a tobbi radiojabol - kimentette a penzt, o elvan. Olyan kapitalis szakmai bakikat csinaltak, hogy neha fajt hallgatni! de hatha megveszi valaki, aztan majd lesz ertelmesebb dolog is. Van Miskolcon egy par jo szakember, rajuk lehetne epiteni.

egy kerdes Palik utan szabadon
DE hova tunt Valyi Zsolt??? :twisted:
Mindjárt jön, de előtte még ez...... :D
 #29855  Szerző: orrhang

MErt egy kalap...t nem er az egesz. Mar az elejetol fogva nem foglalkozott vele senki, mas,megszunt miskolci kereskedelmi adokbok vettek at a rosszabbnal-rosszabb musorvezetoket es hirszerkesztoket, akik lehet,hogy ide jok voltak, de ugy tunt, hogy ok is inkabb ugy gondoljak csak vegetalnak es ha majd jon egy uj, jobb, akkor valtanak. A tulaj -mint a tobbi radiojabol - kimentette a penzt, o elvan. Olyan kapitalis szakmai bakikat csinaltak, hogy neha fajt hallgatni! de hatha megveszi valaki, aztan majd lesz ertelmesebb dolog is. Van Miskolcon egy par jo szakember, rajuk lehetne epiteni.

egy kerdes Palik utan szabadon
DE hova tunt Valyi Zsolt??? :twisted:
 #29854  Szerző: Rádiós

Nah tessék. Ezt a rádiót mért nem akarja senki megmenteni? Jó adottságai vannak. Én csak ritkán hallgattam, de itt sokan foglalkoztak a rádióval.
 #29789  Szerző: nekem8

Barna Henit is szerettem,őt már régen ismerem,mondhatni barátnők vagyunk már vagy 100 éve,de sajna valakinek ő is szúrta a szemét,ez van.
 #29788  Szerző: nekem8

Gáz,sajna,pedig szerettem amíg a Csordás Csabival csinálták,akkor nem volt rossz a műsor,nekem csak ezért esett zokon mert ismerem a Csabit,és szerintem nem szerencsétlen,ő mindig szeretett rádiózni azért is hallgattam amit együtt csináltak a Gabival.
  • 1
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • 97